27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Nέα εποχή στην Ένωση με Πάνο Φασουλιώτη στην προεδρία.Στόχος η επιστροφή στην Α΄κατηγορία

Nέα εποχή στην Ένωση με Πάνο Φασουλιώτη στην προεδρία.Στόχος η επιστροφή στην Α΄κατηγορία

By on 8 Ιανουαρίου, 2024 0 1802 Views

Και επίσημα πλέον νέος πρόεδρος της ΕΝΠ ο Πάνος Φασουλιώτης.

Η ανακοίνωση της ΕΝΠ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου της ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο την πλήρωση της θέσης του Προέδρου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος από τον κύριο Πάνο Φασουλιώτη. 

Ο κ. Φασουλιώτης μετά από συναντήσεις με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου αλλά και της Επιτροπής Ποδοσφαίρου της ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ κατέληξε σε συμφωνία που προνοεί την ανάληψη της Προεδρίας του Ποδοσφαιρικού Τμήματος μέχρι και τον Μάϊο του 2024 αλλά και την δυνατότητα επέκτασης της θητείας του μετά από επικύρωση που θα υπάρξει από την ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Ο κ. Φασουλιώτης ο οποίος θα συνεισφέρει οικονομικά σε αυτή την δύσκολη Ποδοσφαιρική χρονιά που διανύουμε και σε συνδυασμό με την συλλογική προσπάθεια όλων των μελών του Δ.Σ του Ποδοσφαιρικού Τμήματος που παραμένουν στις θέσεις τους έχει θέσει ξεκάθαρα τον στόχο κατάκτησης του Πρωταθλήματος και επάνοδο στην Α΄Κατηγορία.

Ο νέος Πρόεδρος της ομάδας μας ο οποίος εντάσσεται άμεσα στην λειτουργία του Τμήματος θα ήθελε να συγχαρεί όλα τα μέλη της επιτροπή Ποδοσφαίρου για την μέχρι τώρα εξαιρετική τους προσπάθεια, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους μήνες που προηγήθηκαν και καλεί τον μεγάλο κόσμο της Ένωσης να σταθεί ενωμένος στο πλάι αυτής της νέας προσπάθειας.

Τις επόμενες μέρες θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε τον Πρόεδρο του Τμήματος μας σε μία παρουσίαση της δικής του φιλοσοφίας, πλάνου δράσης αλλά και προσωπικών στόχων που έχει θέσει.