12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ψηλά στη λίστα της Ομόνοιας

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ψηλά στη λίστα της Ομόνοιας

By on 9 Ιανουαρίου, 2024 0 507 Views

Η επόμενη μέρα στην Oμόνοια μετά το… διαζύγιο με τον Σωφρόνη Αυγουστή είναι αυτό που απασχολεί τους διοικούντες στην Ομόνοια .
Ο Αθλητικός Διευθυντής Γέσπερ Γιάνσον επιφορτίστηκε με τεράστια ευθύνη μετά την απόφαση του να απομακρύνει τον Κύπριο προπονητή και πλέον όλοι περιμένουν από αυτόν να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο και να στηρίξει το νέο κόουτς με προθήκες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.
Ο στόχος τέθηκε ο νέος προπονητής να είναι στο γήπεδο το ερχόμενο Σάββατο για να παρακολουθήσει δια ζώσης τη νέα του ομάδα και να πιάσει δουλειά με το ξεκίνημα της προετοιμασίας για το παιχνίδι Κυπέλλου με την FREEDOM ENY Διγενής την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στο ΓΣΠ..
Το όνομα του Βάλντας Νταμπράουσκας «παίζει» δυνατά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ομόνοια  αλλά ο Λιθουανός δεν είναι ο μόνος υποψήφιος. Υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα του Γιάνσον και από αγορές τις οποίες γνωρίζει ο ίδιος, με τις επόμενες μέρες να προκύπτει το οριστικό ξεκαθάρισμα βάσει και των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί.

Ο 47χρονος Λιθουανός τεχνικός ήταν μέχρι πρόσφατα στον ΟΦΗ και θεωρείται ως ένας πολύ καλός προπονητής από όσους είναι ελεύθεροι αυτή την περίοδο. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν, με προοπτική επέκτασης το καλοκαίρι για ένα επιπλέον χρόνο.

Πρόσφατα, αξίζει να αναφερθεί πως ο Λιθουανός προπονητής απέρριψε πρόταση από τη Βοϊβοντίνα. O 47χρονος τεχνικός έχει δουλέψει σε Χάιντουκ Σπλιτ, Λουντογκόρετς, Ζαλγκίρις, Ρίγα, Έκρανας, Γκόριτσα.