15 Μαΐου, 2024
  • 15 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Οι απουσίες φέρνουν αλλαγές στην 11αδα της Ανόρθωσης.Νέο κέντρο με Χρυσοστόμου, Κίκο και Γκερέρο

Οι απουσίες φέρνουν αλλαγές στην 11αδα της Ανόρθωσης.Νέο κέντρο με Χρυσοστόμου, Κίκο και Γκερέρο

By on 13 Ιανουαρίου, 2024 0 510 Views

Οι απουσίες φέρνουν αλλαγές στην ενδεκάδα της Ανόρθωσης και περιορίζουν τις επιλογές του Γκαγιέγο , στον  αγώνα με την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»(13/1,19:00 Cablenet). Ο Νταβίντ Γκαγιέγο είναι υποχρεωμένος να παρατάξει μία ολοκαίνουρια μεσαία γραμμή, από τη στιγμή που δεν υπολογίζει τους Τεχέρα και Τιουνέ, τον πρώτο λόγω τιμωρίας και τον δεύτερο λόγω τραυματισμού.

Επικρατέστεροι αντικαταστάτες τους είναι οι Ανδρέας Χρυσοστόμου και Κίκο. Ο Μιχάλης Ιωάννου αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, δύσκολα όμως με τόσο μεγάλη αποχή να τον δούμε βασικό.

Παίζει επίσης και το σενάριο να επιλεγεί για το αρχικό σχήμα ο Άνχελ Γκερέρο, απέναντι στην ομάδα που αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως βασικός και είχε αποκομίσει στο ματς του α’ γύρου τον σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο.

Σε μία τέτοια περίπτωση, θα μείνει εκτός ενδεκάδας ένας εκ των Καστέλ-Γκασάμα αφού Γουαρίς και Φερέιρα με την δεδομένη απουσία του Τσίκο λογικά ξεκινούν τον αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχει και ο Μακούν το πρώτο νέο απόκτημα της Ανόρθωσης και ίσως τον δούμε στην αποστολή.

Μια πιθανή 11άδα είναι η εξής: Αρμπολέδα, Μαρμούκ, Κορρέα, Ουαγκέ, Κορέια, Χρυσοστόμου, Κίκο, Γουαρίς, Φερέιρα, Γκερέρο, Καστέλ ή Γκασάμα.

Η ήττα του ΑΠΟΕΛ στο Δασάκι δίνει επιπλέον κίνητρο στην Ανόρθωση γαι τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην κορυφή και θα την κρατήσει στη 2η θέση ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων της εξάδας.