12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Πάφος FC είχε κέφια και έριξε τεσσάρα στην ΑΕΖ. Στο -4 από την κορυφή ξανά

Η Πάφος FC είχε κέφια και έριξε τεσσάρα στην ΑΕΖ. Στο -4 από την κορυφή ξανά

By on 14 Ιανουαρίου, 2024 0 349 Views

Επέστρεψε στις νίκες η Πάφος  FC, αυτή ήταν η 12η επιτυχία στο πρωτάθλημα και έπιασε την Ομόνοια στους 38 βαθμούς και είναι στο -4 από την κορυφή.
Η ομάδα του Καρσέδο χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα νίκησε 4-0 την ΑΕΖ στο «Στέλιος Κυριακίδης» και επανέφερε τα χαμόγελα στους φίλους της.
Τέσσερα γκολ, τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ… Βαλακάρι, Τάνκοβιτς, Νταλίνια και Μπρούνο.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Πάφος ανεβαίνει στους 38 βαθμούς, ενώ η ΑΕΖ έμεινε στους 12 βαθμούς.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 10ο λεπτό ο Ικόκο από εξαιρετική θέση, άργησε να κάνει το σουτ με αποτέλεσμα να χαθεί η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Πάφου, ενώ το επόμενο λεπτό ο Μιλοσάβλιεβτς σταμάτησε τον Ζάιρο που βγήκε μπροστά του μετά από προσωπική ενέργεια.

Η Πάφος ήταν καλύτερη και πιο απαιτητική και κατάφερε με τον Βαλακάρι να ανοίξει το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Φινλανδό να σουτάρει στην κλειστή γωνία του Μιλοσάβλιεβιτς και να ανοίγει το σκορ.

Δυο λεπτά μετά το γκολ, ο Ζάιρο έχασε καλή ευκαιρία με το πλασέ του να φεύγει έξω. Η Πάφος συνέχισε να βάζει πίεση και να φτιάχνει προϋποθέσεις για άλλο ένα γκολ, ενώ η ΑΕΖ στο 29ο λεπτό είχε ένα μακρινό σουτ με τον Σλόγκαρ. Ο Τάνκοβιτς είχε μερικά μακρινά σουτ, αλλά όλα είχαν την ίδια κατάληξη, φεύγοντας έξω.

Στις καθυστερήσεις, ο Ικόκο έκανε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Ζάιρο μπήκε στη φάση, έκανε το σουτ, αλλά από εξαιρετική θέση έστειλε την μπάλα έξω. Μάλιστα στο 45+3 ο Χατζηβασίλης βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, έκανε το σουτ, αλλά ο Ίβουσιτς έπεσε και μάζεψε!

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 51΄ο Κάστρο εκτέλεσε το φάουλ ο Σιφνέος έπιασε την κεφαλιά αλλά ήταν άστοχος. 2 λεπτά μετά ο Τάνκοβιτς από πολύ καλή θέση, έκανε το σουτ και σημάδεψε τον Παστελλή.

Στο 58ο λεπτό ο Τάνκοβιτς με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ικόκο έκανε το 2-0.

Στο 73΄ο Ζάιρο έκανε το σουτ, ο Μιλοσάβλιεβιτς απέκρουσε αλλά ο Νταλίνια στην επαναφορά έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα για το 3-0!

Στο 88΄ο Ευαγόρας Αντωνίου είδε την κόκκινη κάρτα μέσω VAR.

Στο 90+1′ ο Μπρούνο απο κοντά έκανε το 4-0 μετά απο πάσα του Μπότσκαί.

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Κβίντα, Ρους, Ικόκο (82′ Δημητρίου), Μελούσο, Ντράγκομιρ, Κανέ (63′ Νταλίνια), Ναμ, Βαλακάρι (63′ Πέπε), Τάνκοβιτς (79′ Μποτσκάι), Ζάιρο (79′ Μπρούνο).
Στον πάγκο: Γιοσίποβιτς, Μπρούνο, Μπότσκαι, Δημητρίου, Αμπντουσαλάμοφ, Μιχαήλ, Τουμάσι, Νταλίνια, Ταβάρες, Πέπε.

ΑΕΖ: Μιλοσάβλιεβιτς, Παστελλής, Γιαντάλ, Αντωνίου Ε., Σλόγκαρ (67′ Γιουσούφ), Ντελμίρο (67′ Ελευθερίου), Κάστρο (78′ Ντιομάντε), Ρέινολντς (79′ Ιωσηφίδης), Χατζηβασίλη (67′ Βάλντι), Σιφνέος, Χρίστου.
Στον πάγκο: Στυλιανού, Μπέκερ, Αντωνίου Κ., Χριστοφή, Βάλντι, Ντιομαντέ, Ελευθερίου, Ρουίζ, Ενζαού, Ιωσηφίδης, Γιουσούφ. 

ΓΚΟΛ: 21′ Βαλακάρι, 58′ Τάνκοβιτς, 73′ Νταλίνια, 90+1′ Μπρούνο
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μελούσο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Αντωνίου(88΄)
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 1472 (1453 η Πάφος  FC και 19 η ΑΕΖ)

Στο όριο των καρτών:
Πάφος
FC: Πελάτζιο, Τάνκοβιτς (2), Μποτσκάι (5).
ΑΕΖ: Κ. Αντωνίου, Ρουΐζ, Κάστρο, Σιφνέος (2), Ντελμίρο (5).

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
Α’ Βοηθός Διαιτητής:  Σωκράτους Κυριάκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μεταξάς Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
VAR: Obrenovic Rade
AVAR: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης