12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KAΡΣΕΔΟ:Είναι λογική η κριτική αλλά ο μόνος δρόμος είναι η σκληρή δουλειά.Θέλουμε 1-2 παίκτες στην επίθεση

KAΡΣΕΔΟ:Είναι λογική η κριτική αλλά ο μόνος δρόμος είναι η σκληρή δουλειά.Θέλουμε 1-2 παίκτες στην επίθεση

By on 14 Ιανουαρίου, 2024 0 273 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Πάφος FC, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, μετά τη νίκη της ομάδας του που επικράτησε με 4-0 επί της ΑΕΖ.

Αρχικά είπε: Είμαστε ευχαριστημένοι μετά το παιχνίδι γιατί θέλαμε να κερδίσουμε. Παίξαμε με ενέργεια, ξέραμε την σημαντικότητα του αγώνα. Είμαστε ικανοποιημένοι με τα τέσσερα γκολ που σκοράραμε και ευχαριστώ τους παίκτες που έδειξαν αφοσίωση, ο Νταλίνια σκόραρε και το πρώτο του γκολ. Έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε και αναγνωρίζω ότι χρειαζόμαστε βελτίωση”.

Για τις μεταγραφές: “Δεν έχω κάποια νέα, μιλάω με το σκάοουτιγκ, με τον τεχνικό διευθυντή γιατί χρειαζόμαστε 1-2 παίκτες στην επίθεση”.

Για τη συζήτηση γύρω από την ομάδα μετά την ήττα από τη Δόξα: “Καταλαβαίνω και είναι φυσιολογικό, μετά την ήττα είναι λογική η κριτική αλλά ο μόνος δρόμος είναι η σκληρή δουλειά”. 

Για το αν… κοιμήθηκε μετά την ήττα στην Περιστερώνα: “Ένιωσα πολύ απογοητευμένος, είναι τέτοιος ο ρόλος του προπονητή και έπρεπε να αντιδράσουμε. Το σημαντικό είναι να μένουμε σταθεροί, το σημαντικότερο ήταν να κερδίσουμε σήμερα”.