17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δύο καλά τεστ πριν αρχίσει ο μαραθώνιος των ντέρμπι για την Ομόνοια

Δύο καλά τεστ πριν αρχίσει ο μαραθώνιος των ντέρμπι για την Ομόνοια

By on 15 Ιανουαρίου, 2024 0 430 Views

Eυνοϊκά ήταν  τα αποτελέσματα για την Ομόνοια στην 19η αγωνιστική καθώς η ομάδα της Λευκωσίας κέρδισε την Δόξα, είδε το ΑΠΟΕΛ να χάνει από τον Εθνικό και έτσι να μειώνεται η απόσταση από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς.Φυσικά οι αποστάσεις προς τα πάνω και προς τα κάτω είναι πολύ μικρές και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.

Οι ποδοσφαιριστές Ρέιχνταλ ήταν αποφασιστικοί και “καθάρισαν” από το ημίχρονο τη Δόξα με αποτέλεσμα το πρώτο δείγμα να είναι θετικό και να αλλάζει και η ψυχολογία.

Πλέον η Ομόνοια αγωνίζεται με την ΑΕΖ στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια ξεκινά ένας μαραθώνιος…τεσσάρων συνεχόμενων ντέρμπι απέναντι σε Πάφο, ΑΕΚ, Απόλλωνα και Ανόρθωση.

Εκείνα τα παιχνίδια θα κρίνουν και σε μεγάλο βαθμό για το τι θα… ελπίζει η Ομόνοια την φετινή χρονιά. Ένας καλός απολογισμός εκεί θα τη διατηρήσει στα πολύ ψηλά και για τα καλά στη μάχη του τίτλου.Πρώτα όμως επιβάλλεται να κερδίσει την ΑΕΖ για να παραμείνει κοντά στην κορυφή και να εκμεταλευτεί τα αποτελέσματα των ντέρμπι μεταξύ 4 ανταγωνιστών της(ΑΕΚ-Πάφος FC και Άρης -Ανόρθωση)

Πριν από την ΑΕΖ θα αντιμετωπίσει την ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα και είναι μια καλή ευκαιρία για τον Ρέιχνταλ να δει κάποιους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα και να δοκιμάσει κάποιες δικές του σκέψεις.