12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Χαρούμενος για την πρόκριση αλλά με την αποβολή δεν κάναμε αυτό που θέλαμε

ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Χαρούμενος για την πρόκριση αλλά με την αποβολή δεν κάναμε αυτό που θέλαμε

By on 16 Ιανουαρίου, 2024 0 451 Views

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Νταβίδ Γκαγιέγο μίλησε στην Cytavision μετά την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

“Είχαμε δύο στόχους, ο πρώτος ήταν να πάρουμε την πρόκριση ο οποίος επετεύχθη και ο δεύτερος ήταν να δώσουμε λεπτά σε αυτούς τους παίκτες που δεν έχουν συνήθως. Να δώσουμε την ευκαιρία να παίξουν μαζί, κάτι που μετά την αποβολή δεν το καταφέραμε και να πιάσουν τόπο τα λεπτά. Αν η ομάδα έπαιζε πολύ καλά και δεν έπαιρνε την πρόκριση, θα ήμουν πολύ λυπημένος. Είμαι ικανοποιημένος αν και η ομάδα δεν έπαιξε όπως έπρεπε…”

Για τον Γκερέρο που αποχώρησε ως τραυματίας αλλά και για την ενίσχυση της ομάδας;
“Για τον Γκερέρο φοβηθήκαμε αλλά δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Για τις μεταγραφές δεν έχω κάτι υπόψη μου. Είμαστε αυτοί που είμαστε, αν υπάρξει κάτι θα υπάρξει. Είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου και βασιζόμαστε μέχρι τέλους στην ομάδα που έχουμε τώρα. Ευχαριστώ τους οπαδούς οι οποίοι μετά το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο πράγμα που είδα σήμερα. Περιμένω κάθε βδομάδα να έρθει το επόμενο παιχνίδι για να απολαύσω αυτούς τους φανταστικούς οπαδούς”.