27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Δήλωση Πέτρου Σάββα για την αναστάτωση στην ακαδημία του Ολυμπιακού

Δήλωση Πέτρου Σάββα για την αναστάτωση στην ακαδημία του Ολυμπιακού

By on 18 Ιανουαρίου, 2024 0 1181 Views

Παρέμβαση από τον Πέτρο Σάββα στα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν περιστατικό που συνέβηκε στην ποδοσφαιρική ακαδημία του Ολυμπιακού Λευκωσίας.
Αναλυτικά η δήλωση του πρώην τερματροφύλακα και προέδρου του Ολυμπιακού Πέτρου Σάββα:
«Κρίνω σκόπιμο να πάρω θέση σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την ακαδημία του Ολυμπιακού Λευκωσίας.
Εδώ και 8 χρόνια, είχα την ευθύνη της λειτουργίας της ακαδημίας, καταφέρνοντας να μην υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα.
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, έλαβα γραπτό μήνυμα στο κινητό μου τηλέφωνο από τον κύριο Ανδρέα Χαρτσιώτη στο οποίο μου γνωστοποιούσε ότι δεν έχω κανένα πληρεξούσιο για να είμαι υπεύθυνος της ακαδημίας και βασικά με παράτησε από τη θέση μου.
Το γεγονός αυτό, έφερε και τις παραιτήσεις όλων των προπονητών της ακαδημίας. Αυτά επί του παρόντος προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.
Αναφορικά με τα υπόλοιπα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και σίγουρα πληγώνουν και επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της ακαδημίας, δεν θέλω για την ώρα να πάρω θέση. Παρακολουθώ όμως τα γεγονότα και αν χρειαστεί θα κάνω νέα παρέμβαση».

Πέτρος Σάββα