20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Super League : Καθοριστικά παιχνίδια για τις τελευταίες θέσεις (20/1).Κυριακή οι αγώνες των διεκδικητών του τίτλου(πρόγραμμα-βαθμολογία)

Super League : Καθοριστικά παιχνίδια για τις τελευταίες θέσεις (20/1).Κυριακή οι αγώνες των διεκδικητών του τίτλου(πρόγραμμα-βαθμολογία)

By on 20 Ιανουαρίου, 2024 0 374 Views

Τρία ιδιαίτερα σημαντικά ματς για τις τελευταίες θέσεις του πίνακα στη Stoiximan Super League 1 διεξάγονται το Σάββατο και έτσι θα ξεκινήσει η 19η αγωνιστική.

Το Λαμία – Κηφισιά είναι το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας το Σάββατο και ακολουθούν το ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός με το ΟΦΗ – Παναιτωλικός. Η Κηφισιά θα έχει τις απουσίες της στον αγώνα αυτόν.

Στην Κηφισιά οι Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Αλμπέρτο Μποτία, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας και Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και έμειναν εκτός αποστολής. Από εκεί και πέρα επιστρέφουν ο Λούκα Τσάπαν, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ήταν τραυματίας, ο Ματέους Σάντος που εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής για την αποβολή του κόντρα στον Ολυμπιακό στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και οι Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς και Πέιος, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός στο παιχνίδι με τους Κρητικούς για να πάρουν ανάσες. Για λόγους τακτικής δεν βρίσκονται στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία οι Νίνης, Αντούνες και Λούμορ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την πλευρά του θα είναι πλήρης με τον Πανσερραϊκό. Οι Παμλίδης, Τζίμας, Τσαούσης που για διάφορους λόγους δεν έπαιξαν στο πρόσφατο της Τούμπας υπολογίζονται κανονικά και ενώ ο Εραμούσπε που μεσοβδόμαδα ταλαιπωρήθηκε από ένα μικροπρόβλημα είναι στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το ματς με τον Πανσερραϊκό, που θα έχει εκτός τον Χατζηστραβό.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τα δύο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο που ακολουθούν, το πρώτο για το πρωτάθλημα και το έτερο την Τρίτη (23/1) στο ίδιο γήπεδο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Για αυτό άλλωστε η αποστολή της ομάδας θα παραμείνει μέχρι και τότε στην Κρήτη.

Ο Μλάντεν ταλαιπωρείται ένα «σφίξιμο» και αποφασίστηκε να μείνει εκτός και από τα δύο ματς και ενώ στο Αγρίνιο θα παραμείνουν και οι «νέοι» Ταμπίτζε και Λομονάκο. Τιμωρημένοι για αυτήν την αγωνιστική είναι ο Μπαλντασάρα του Παναιτωλικού και ο Μπάκιτς του ΟΦΗ.

Στον ΟΦΗ με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (19/1) στο «Θ. Βαρδινογιάννης», συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με εξαίρεση τον Νίκο Χριστογεώργο, ο οποίος συνέχισε θεραπεία. Η αποστολή των Κρητικών θα ανακοινωθεί σήμερα Σάββατο (20/1), μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία θα γίνει στις 11:00.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Σάββατο 20 Γενάρη

17.30: Λαμία – Κηφισιά (COSMOTE SPORTS TV 2)

19.00: ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός (NS PRIME)

20.00: ΟΦΗ – Παναιτωλικός (COSMOTE SPORTS TV 1)

Κυριακή 21 Γενάρη

16.00: Βόλος – ΠΑΟΚ (COSMOTE SPORTS TV 1)

17.30: Ατρόμητος – ΑΕΚ (NS PRIME)

19.30: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης (COSMOTE SPORTS TV 1)

20.30: Άρης – Ολυμπιακός (NS PRIME)

Η βαθμολογία σε 18 αγώνες

1. ΠΑΟΚ 41

2. Παναθηναϊκός 41

3. ΑΕΚ 39

4. Ολυμπιακός 35

5. Άρης 30

6. Αστέρας Τρίπολης 26

7. Ατρόμητος 23

8. Λαμία 21

9. Πανσερραϊκός 18

10. ΟΦΗ 17

11. Παναιτωλικός 14

12. Βόλος 14

13. ΠΑΣ Γιάννινα 12

14. Κηφισιά 12

* Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός.