18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μπλόκο από ΑΕΖ και στην Ομόνοια του Ρέιχνταλ.Στο -6 από την κορυφή οι πράσινοι

Μπλόκο από ΑΕΖ και στην Ομόνοια του Ρέιχνταλ.Στο -6 από την κορυφή οι πράσινοι

By on 21 Ιανουαρίου, 2024 0 425 Views

Το καλό δεν τρίτωσε με το Ρέιχνταλ στον πάγκο της Ομόνοιας.
Η Ομόνοια στραβοπάτησε στο «Αμμόχωστος» κόντρα στην ΑΕΖ, έμεινε στο 0-0 και βλέπει πλέον την διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας να αυξάνεται στους έξι βαθμούς.
Οι πράσινοι προσπάθησαν, ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απείλησαν περισσότερο στο α’ ημίχρονο αλλά κάτι τους έλειψε στην τελική προσπάθεια.
Από την άλλη η ΑΕΖ άντεξε στην πίεση, ενώ στην επανάληψη είχε και τις δικές τις ευκαιρίες για να κάνει την έκπληξη αλλά έμεινε στην ισοπαλία παίρνοντας τον δεύτερο της φετινό βαθμό κόντρα στην Oμόνοια .(3-3 στον πρώτο γύρο)

A΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Καλύτερη η φιλοξενούμενη στο πρώτο μέρος, αλλά έχοντας ανούσια κατοχή. Έφτανε σχετικά εύκολα έξω από την αντίπαλη περιοχή, όμως αδυνατούσε να… απειλήσει και να τελειώσει εύκολα φάσεις. Από την πλευρά της, η ΑΕΖ προσπαθούσε να… χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως ο Φαμπιάνο να… νιώσει κάποια απειλή. Έτσι, το 0-0 του πρώτου μέρους ήταν η φυσιολογική εξέλιξη της εικόνας που παρουσίασαν οι δύο ομάδες.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να… πατούν καλύτερα και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να φτάσουν εύκολα απέναντι από την εστία του Μιλοσάβλιεβιτς. Συνεπώς, δεν προκάλεσε καμία έκπληξη ότι όχι απλά δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ, αλλά ουσιαστικά δεν καταγράφηκε κάποια καλή φάση μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Το τελικό 0-0 σαφώς και ικανοποιεί περισσότερο το συγκρότημα του Λιάσου Λουκά, με την Ομόνοια να μένει μακριά από τη νίκη, τις καλές εμφανίσεις και γενικότερα να απογοητεύει με την παρουσία της στον αγώνα της Λάρνακας.

Στους 39 βαθμούς πηγαίνει με αυτή την ισοπαλία η Ομόνοια και μένει έξι βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, ενώ η ΑΕΖ πήρε τον 13ο της βαθμό και ισοβαθμεί με τον Οθέλλο στην προτελευταία θέση.

ΑΕΖ: Μιλοσάβλιεβιτς, Παστελλής, Γιαντάλ, Σαρφό, Σλόγκαρ (76′ Ματόνγκο), Κάστρο, Ρέινολντς, Χατζηβασίλης (56′ Κλε), Ρουίθ, Σιφνέος (67′ Κ. Αντωνίου), Χρίστου (67′ Γιουσούφ)
Στον πάγκο: Στυλιανού, Μπέκερ, Αντωνίου, Χριστοφή, Βάλντι, Ματόνγκο, Ελευθερίου, Ντιγκινί, Ελ Χαμαρτί, Κλε, Ιωσηφίδης, Γιουσούφ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους (65′ Ψάλτης), Λανγκ, Παναγιώτου (80′ Λέζιακς), Μίλετιτς, Χαραλάμπους (65′ Φράνσον), Κούσουλος, Μπέζους, Λοίζου (72′ Αμού), Σίμιτς, Κακουλλής
Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Κελεπέσιη, Ψάλτης, Φράνσον, Λέζιακς, Μπασιρού, Ζαχαρίου, Ανδρέου, Οζλέρ, Παντελή, Αμού, Προκοπίου


ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χατζηβασίλης, Σιφνέος (3η)

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 1.800

ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ:
ΑΕΖ: Κ.Αντωνίου, Σαρφό, Κάστρο, Ρουίθ, Σιφνέος (2)
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μάθιους, Σιπριάνο, Φράνσον, Κακουλλής (2), Μπέζους (5)

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Sylwestrzak Damian Robert
AVAR: Βασιλείου Αδάμος
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος