18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΡΕΪΧΝΤΑΛ:Το 0-0 είναι απογοητευτικό, όμως θα βελτιωθούμε.Δεν δημιουργήσαμε αρκετά κι έτσι ήρθε το αποτέλεσμα

ΡΕΪΧΝΤΑΛ:Το 0-0 είναι απογοητευτικό, όμως θα βελτιωθούμε.Δεν δημιουργήσαμε αρκετά κι έτσι ήρθε το αποτέλεσμα

By on 21 Ιανουαρίου, 2024 0 448 Views

Οι δηλώσεις του Τσέτιλ Ρέιχνταλ στη CytaVision, μετά από το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ:

«Απογοητευτικό το αποτέλεσμα. Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ψυχωμένη ομάδα. Ήταν ανταγωνιστικό. Ήταν πάνω-κάτω το παιχνίδι. Δεν βρήκαμε γκολ. Το ψάξαμε και στα 90 λεπτά, χαραμίσαμε όσες ευκαιρίες βρήκαμε, δεν δημιουργήσαμε αρκετά κι έτσι ήρθε το αποτέλεσμα. Το 0-0 είναι απογοητευτικό, όμως θα βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Κάναμε κάποια σουτ εκτός στόχου, είχαμε κορνερ ακίνδυνα, ενώ ο αντίπαλος ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις».

Στη διάσκεψη Τύπου ανέφερε:

“Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος πάλεψε για την ζωή του, αμύνθηκε πολύ καλά. Ήταν ένα παιχνίδι πάνω-κάτω. Κάναμε ευκαιρίες, όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια. Έχουμε μία γεμάτη εβδομάδα να δουλέψουμε μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί, ειδικά στο επιθετικό τρίτο. Προσπαθήσαμε να νικήσουμε και δεν το κάναμε. Είναι απογοητευτικό”

Γιατί δεν έκανε την 5η αλλαγή: “Γιατί έκανα τρεις διακοπές με δύο μία και μία αλλαγές”.

Για το γεγονός πως ο αντίπαλος δεν δέχεται γκολ για πρώτη φορά φέτος: “Φτιάξαμε κάποιες φάσεις, δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ο αντίπαλος κατάφερε να κλείσει καλά τους χώρους. Θα δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι στο τελευταίο τρίτο. Σίγουρα δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που ήμουν στο πάγκο και σίγουρα δεν θα κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια”.

Για το αν θέλει ενίσχυση η Ομόνοια: “Πρέπει να ρωτήσετε τον τεχνικό διευθυντή”.