27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MATΣΙΝ: Όλη μου η ενέργεια είναι στον Απόλλωνα. Παραμένω αφοσιωμένος στην ομάδα

MATΣΙΝ: Όλη μου η ενέργεια είναι στον Απόλλωνα. Παραμένω αφοσιωμένος στην ομάδα

By on 21 Ιανουαρίου, 2024 0 308 Views

Γραπτή δήλωση στην οποία προχώρησε στο Γραφείο Τύπου του Απόλλωνα ο τεχνικός της ομάδας της Λεμεσού, κύριος Πάμπλο Ματσίν, αναφορικά με τα Ισπανικά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Καντίθ προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα:

«Έχω ενημερωθεί τις τελευταίες ώρες μέσα απο δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο περί ενδιαφέροντος της Καντίθ, προς το πρόσωπο μου. Αυτό το οποίο έχω να μεταφέρω τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και στον φίλαθλο κοινό του Απόλλωνα Λεμεσού, είναι ότι διατηρώ συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-2025 και στόχος μου είναι να το εξαντλήσω.

Μοναδική μου σκέψη σήμερα είναι ο μεγάλος αγώνας της Τετάρτης για τον θεσμό του κυπέλλου, και πως η ομάδα μας θα πάρει την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου. Όλη μου η ενέργεια είναι στον Απόλλωνα. Παραμένω αφοσιωμένος στην ομάδα και για το πως θα προετοιμαστούμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του επόμενου αγώνα αλλά και της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ήρθα στον Απόλλωνα για να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και στη νέα αγωνιστική περίοδο. Καλώ τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο μας και σε κόσμια πλαίσια να μας βοηθήσει να πάρουμε την πρόκριση».