17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ:Ήταν ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια μας.Αξίζαμε τη νίκη 100% αλλά είναι μόνο μία νίκη

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ:Ήταν ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια μας.Αξίζαμε τη νίκη 100% αλλά είναι μόνο μία νίκη

By on 22 Ιανουαρίου, 2024 0 426 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1 επί της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά όσα είπε…

«Πρώτα συγχαρητήρια στον προπονητή της Ανόρθωσης που μίλησε καλά πριν το παιχνίδι για την ομάδα μου, σεβασμός, κάνει εξαιρετική δουλειά, έφτιαξε πολύ δυνατή ομάδα με ξεκάθαρη φιλοσοφία. Για το παιχνίδι, ήταν ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια μας, αλλά αξίζαμε τη νίκη 100%, τα παιδιά είναι φανταστικά, όμως είναι μόνο μία νίκη.

Θέλω να συγχαρώ τους παίχτες μου που ήταν φανταστικοί, είχαμε πολλές απουσίες, τραυματίες, παίχτες που λείπουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ο Σαβό πέτυχε το πρώτο του γκολ κι είμαι πολύ χαρούμενος».

Στη διάσκεψη ανέφερε

Πρώτη τοποθέτηση: “Είμαι χαρούμενος για τη νίκη που αξίζαμε 100%. Δεχθήκαμε το γκολ σε ένα σημείο που δεν θέλω να σχολιάσω πως. Στο πρώτο μέρος μπροστά στο τέρμα ήμασταν αργοί για αυτό δεν βγάλαμε φάσεις. Στο β’ μέρος η εμφάνιση μας ήταν τοπ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Ήταν μόνο ένα παιχνίδι συνεχίζουμε. Συχνά κριτικάρω τους διαιτητές αλλά σήμερα ήταν εξαιρετικοί. Άφησαν το παιχνίδι να εξελιχθεί. Να παίζεται το παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας”.

Για τις μεταγραφές: “Υπάρχει ακόμη χρόνος. Κάναμε τρεις κινήσεις. Δεν το αποκλείω να γίνει και άλλη”.

Αν ο Άρης μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο: “Ήταν παρόμοια η κατάσταση με πέρσι. Για κάποιους λες και ζούσαν ένα δράμα. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια αν θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να παραμείνω ταπεινός και θα δούμε που θα καταλήξουμε”