8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Συνεχίζει με Γαρπόζη η ΑΕΛ.Μαζί του και ο Μ. Νεοφύτου

Συνεχίζει με Γαρπόζη η ΑΕΛ.Μαζί του και ο Μ. Νεοφύτου

By on 22 Ιανουαρίου, 2024 0 185 Views

Λήφθηκαν αποφάσεις στην ΑΕΛ… Ο Φινλανδός τεχνικός Τόνι Κόσκελα αποτελεί οριστικά παρελθόν κάτι που θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών.

Ο Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών Αλέξης Γαρπόζης  θα αναλάβει αμέσως την ομάδα την οποία θα προπονήσει το απόγευμα. Μαζί του και ο Μάριος Νεοφύτου. Το δίδυμο των πρώην παικτών της ομάδας θα έχει την ευθύνη για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Απόλλωνα στο κύπελλο με στόχο την πρόκριση

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ Λεμεσού ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας κ. Τόνι Κόσκελα και τους βοηθούς προπονητές κ.Μάρκο Σπανό, κ. Mikko Lignell και κ.Teemu Tainio.

Ευχαριστούμε τον κ.Κόσκελα και το επιτελείο του για τη συνεργασία τους με το Σωματείο μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας μέχρι νεοτέρας αναλαμβάνει ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών κ.Αλέξης Γαρπόζης με βοηθό προπονητή τον Σύμβουλο για τεχνικά θέματα της Διοίκησης, κ.Μάριο Νεοφύτου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σωματείο ΑΕΛ Λεμεσού»