4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ομόνοια βρήκε χρυσή τομή για μεταγραφή του Λοίζου στην Χέρεενφεν

Η Ομόνοια βρήκε χρυσή τομή για μεταγραφή του Λοίζου στην Χέρεενφεν

By on 25 Ιανουαρίου, 2024 0 702 Views

Eξέλιξη προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες στο θέμα του Λοίζου Λοίζου.

Ο ποδοσφαιριστής εκτός απροόπτου μετακομίζει στην Ολλανδία για να συνεχίσει την καριέρα του στη Χέρεενφεν, πραγματοποιώντας την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Μετά από μπαράζ επαφών ανάμεσα στην Ομόνοια και τους Ολλανδούς, βρέθηκε όπως φαίνεται η «χρυσή» τομή και ο Λοίζου θα παίξει για το υπόλοιπο της σεζόν στην Χέρεενφεν.

Η αρχική προσφορά της ολλανδικής ομάδας ήταν όπως είναι γνωστό ο δωρεάν δανεισμός του ποδοσφαιριστή και να υπάρχει όψιον αγοράς των δικαιωμάτων του για το ερχόμενο καλοκαίρι, έναντι του ποσού του 1.7 εκ. Ευρώ. Η Ομόνοια επέστρεψε με αντιπρόταση για να δώσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή για το υπόλοιπο της σεζόν και κάποιες άλλες παραμέτρους που αφορούν τη δική του μισθοδοσία, αλλά χωρίς όψιον αγοράς. Δηλαδή το καλοκαίρι θα έχει τα δικαιώματα του κανονικά η Ομόνοια μέχρι το 2026 που ισχύει το συμβόλαιο του.

Αν και αρχικά οι Ολλανδοί δεν ήταν τόσο ζεστοί, εντούτοις φαίνεται ότι τελικά δέχονται τη συγκεκριμένη διαδικασία και κάνουν δικό τους το Λοίζου για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο ποδοσφαιριστής περιμένει να πέσουν και οι υπογραφές και όταν γίνει αυτό θα φύγει άμεσα για την Ολλανδία για να ενταχθεί στη νέα του ομάδα. Θεωρείται πολύ δύσκολο να παίξει με την Πάφο, από τη στιγμή που προκύπτει συμφωνία με την Ολλανδική ομάδα.