19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Υποχρεωτικές αλλαγές στην 11αδα της Ανόρθωσης. Εκτός βασικά ατού και ο Γκαγιέγο σκέφτεται τις καλύτερες επιλογές

Υποχρεωτικές αλλαγές στην 11αδα της Ανόρθωσης. Εκτός βασικά ατού και ο Γκαγιέγο σκέφτεται τις καλύτερες επιλογές

By on 27 Ιανουαρίου, 2024 0 854 Views

Η Ανόρθωση υποδέχεται τη Δόξα και δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη για να επανέλθει στην 3η θέση και να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή. Εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει πόσο μάλλον όταν υπάρχουν πολλές βασικές απουσίες και θα χρειαστεί όλη η τέχνη του προπονητή  για να της καλύψει αφού είναι πρωτοκλασάτοι οι απόντες.

Είναι αναγκασμένος να προβεί ξανά σε αλλαγές στην ενδεκάδα και μάλιστα σε όλες τις γραμμές  ο Νταβίντ Γκαγιέγο, βάσει των απουσιών που προκύπτουν. Για διαφορετικούς λόγους δεν υπολογίζονται οι Καστέλ, Γκερέρο, Αρμπολέδα, Ιωάννου, Τεχέρα και Περέα, συνεπώς θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα στο ματς με τη Δόξα.

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ επιστρέφει στο τέρμα. Στα στόπερ οι Μαρμούκ-Κορρέα έχουν το προβάδισμα, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε την επιστροφή του Κάργα ή και τον Μακουν  ακόμα. Στα άκρα της άμυνας  διατηρούνται οι Ουαγκέ και Κορέια.

Στη μεσαία γραμμή πιθανότατα θα προκύψει η επάνοδος του Τιουνέ, μαζί με Κίκο ή Χρυσοστόμου. Αν ο Τσίκο πάρει φανέλα βασικού στο άκρο της επίθεσης, στο άλλο θα διατηρηθεί ο Φερέιρα, με τον Γουαρίς να έχει πιο ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον Γκασάμα.

Αν ο Γκαγιέγο αφήσει στον πάγκο ξανά τον Τσίκο δεν αποκλείεται να δούμε τον Κορέια στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Κίκο πίσω του στην άμυνα αλλά λογικά δεν μπορεί με τόσες απουσίες να συνεχίσει να είναι στο πάγκο ο Τσίκο παίκτης που στις καλές του μπορεί να κάνει την διαφορά.