3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πρόεδρος Χέρενφεν:Περιμένουμε να έρθει σύντομα ο Λοίζου.Έχει απίστευτο ταλέντο

Πρόεδρος Χέρενφεν:Περιμένουμε να έρθει σύντομα ο Λοίζου.Έχει απίστευτο ταλέντο

By on 28 Ιανουαρίου, 2024 0 363 Views

Ο πρόεδρος της Χέρενφεν, παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με την έλευση του Λοΐζου στο σύλλογο, λέγοντας ότι ανυπομονούν να ενσωματωθεί στην ομάδα, καθώς θα βοηθήσει στο κομμάτι της δημιουργίας.

Ο Λοΐζος Λοΐζου έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Ομόνοιας απέναντι στην Πάφο (27/1,1-2), καθώς πλέον η μεταγραφή του στη Χέρενφεν είναι τελειωμένη υπόθεση,

Ο 20χρονος έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα, και σε λίγες ημέρες θα αρχίσει να αγωνίζεται εκτός των κυπριακών συνόρων, με τη νέα του ομάδα να ετοιμάζεται να τον υποδεχτεί.

Ο πρόεδρος των Ολλανδών, Φέρι Ντε Χάαν, παραχώρησε συνέντευξη σχετικά με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, υποστηρίζοντας ότι ανυπομονούν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν παίκτη που μπορεί να δημιουργήσει φάσεις από το… τίποτα.

https://x.com/OmropSport/status/1751489039377502417?s=20

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τον περιμένουμε να έρθει σύντομα. Ήταν ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για την Ομόνοια. Αγωνίζεται στο δεξί και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα Κύπρου πέτυχε 6 γκολ και έδωσε 3 ασίστ σε 18 παιχνίδια. Είναι ένας ντριμπλέρ που μπορεί να δημιουργήσει κάτι από το τίποτα και περιμένουμε να μας βοηθήσει σημαντικά. Έχει απίστευτο ταλέντο».