3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΕΛ: Η ομάδα ασταμάτητη στο γήπεδο, η διοίκηση τρέχει για μεταγραφές ,εμπάργκο και Ζέφτε που δεν εμφανίστηκε!

ΑΠΟΕΛ: Η ομάδα ασταμάτητη στο γήπεδο, η διοίκηση τρέχει για μεταγραφές ,εμπάργκο και Ζέφτε που δεν εμφανίστηκε!

By on 29 Ιανουαρίου, 2024 0 428 Views

To ΑΠΟΕΛ προχωρά ακάθεκτο στο γήπεδο…και κρατά γερά την πρώτη θέση. Η άνετη νίκη στο Αμμόχωστος ήταν άλλη μια επιβεβαίωση των δυνατοτήτων της ομάδας και την αποφασιστικότητας  να συνεχίσει μέχρι το τέλος με την ίδια δυναμική αφού υπάρχει δίψα για κατάκτηση του τίτλου. Επόμενος αντίπαλος η Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ και δεν υπάρχει τίποτε ‘άλλο στην σκέψη του Σα Πίντο και των παικτών από τη νίκη.

Από πλευράς διοίκησης υπάρχει αρκετό τρέξιμο για διάφορα θέματα:

Τελευταίες μέρες των μεταγραφών και στο ΑΠΟΕΛ  τρέχουν να κλείσουν αρκετές εκκρεμότητες, για να πάρει το ρόστερ την τελική του μορφή για το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι γαλαζοκίτρινοι, περιμένουν ότι εντός της ημέρας θα προκύψει η εξέλιξη με την άρση του εμπάργκο για να εγγράψουν τον Σαίντ Μεχρί, ενώ ένα από τα σημαντικά θέματα που εκκρεμούν είναι αυτό του Ζέφτε Βιτάλ.

Ο Βραζιλιάνος είναι… άφαντος από την Πέμπτη που απουσιάζει από τις προπονήσεις και κατέστη αδύνατον να μιλήσει με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ. Μέχρι το Σάββατο πάντως ήταν στην Κύπρο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν στην ομάδα, ενώ το ΑΠΟΕΛ είναι σε ανοικτή γραμμή με τη Φλουμινένσε που διαβεβαίωσε τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων, ότι δεν πρόκειται να τους παρακάμψει από την όλη διαδικασία, αν όντως ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στη Ρέιντζερς. Το ΑΠΟΕΛ αξιώνει ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο Ευρώ, πατώντας πάνω στη ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του.

Απ’ εκεί και πέρα το ΑΠΟΕΛ έχει συμφωνήσει με τον Lautaro Cano, και αναμένεται να έρθει σύντομα στην Κύπρο. Ο Αργεντινός αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, σαν κεντρικός αμυντικός και κάποιες φορές έπαιξε και στο αριστερό επιθετικό άκρο.

Η ενίσχυση δεν σταματά εδώ, αφού οι διοικούντες την ομάδα έχουν ανοικτή γραμμή με Βραζιλία με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έρθουν δύο ποδοσφαιριστές από τη συγκεκριμένη χώρα. Η εξέλιξη με Ζέφτε και η αποχώρηση του Σαρφό φέρνουν νέα δεδομένα, με κενή θέση στον κατάλογο Α’, καθώς και κάποιες νέες ανάγκες που θα καλυφτούν μέσα από τη διαδικασία ενίσχυσης. Το δεδομένο είναι ότι θα εγγραφεί ο Μεχρί και απ’ εκεί και πέρα θα αποφασιστεί ποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές θα εγγραφούν μετά τη συμφωνία με τον Cano και τους Βραζιλιάνους με τους οποίους το ΑΠΟΕΛ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.