27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΘΕΛΛΟ:Υπάρχουν οι κανόνες για τα λάθη που μπορεί να προκύψουν, αλλά ο σεβασμός θα έπρεπε να ήταν ο πιο σημαντικός κανόνας

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΘΕΛΛΟ:Υπάρχουν οι κανόνες για τα λάθη που μπορεί να προκύψουν, αλλά ο σεβασμός θα έπρεπε να ήταν ο πιο σημαντικός κανόνας

By on 29 Ιανουαρίου, 2024 0 756 Views

Ανακοίνωση από τον Εθνικό για το περιστατικό στο Οθέλλος-AEΛ που οδήγησε την αναβολή του αγώνα και ουσιαστικά στηρίζει την ομάδα της Αθηαίνου:
«Σαν Εθνικός Άχνας   θα θέλαμε να τοποθετηθούμε για το θέμα που έχει προκύψει στον χθεσινό προγραμματισμένο αγώνα μεταξύ του Οθέλλου Αθηαίνου και της ΑΕΛ Λεμεσού.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι γίνεται υπερπροσπάθεια από τα Σωματεία όχι μόνο για την σωστή οργάνωση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα αλλά και γενικά για την επιβίωση τους.

Ιδιαίτερα τα μικρότερα σωματεία τα οποία έχουν περιορισμένο προσωπικό και πολλές φορές στηρίζονται στη βοήθεια εθελοντών για να τα φέρουν εις πέρας.

Ζητάμε σεβασμό προς όλες τις ομάδες από όλους που ίσως να μην αντιλαμβάνονται τις προσπάθειες και τους κόπους που γίνονται καθημερινά από τα Σωματεία, τους ανθρώπους που τα αντιπροσωπεύουν και τους εθελοντές τους. Υπάρχουν οι κανόνες για τα λάθη που μπορεί να προκύψουν, αλλά ο σεβασμός θα έπρεπε να ήταν ο πιο σημαντικός κανόνας μεταξύ των ανθρώπων που ασχολούνται με το άθλημα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Ας μην ξεχνάμε ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα.

Πρόεδρε και αγαπητοί συνάδελφοι, το κεφάλι ψηλά».