8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • Uncategorized
  • Ο Σπιλέφσκι είχε κέφια στο τέλος:To ραβδί του Χάρι Πότερ,η δυνατή φωνή, ο Σάβο,ο Σεμέδο.Αναμονή για Βανά

Ο Σπιλέφσκι είχε κέφια στο τέλος:To ραβδί του Χάρι Πότερ,η δυνατή φωνή, ο Σάβο,ο Σεμέδο.Αναμονή για Βανά

By on 31 Ιανουαρίου, 2024 0 467 Views

Διαβάτε τι δήλωσε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι στη διάσκεψη Τύπου μετά τη νίκη με 4-0 επί του Οθέλλου.

Αρχικά… “Στο πρώτο ημίχρονο σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Κάποτε είναι ανθρώπινο να μην έχεις αυτή την ένταση γιατί είχαμε πολλά διαδοχικά παιχνίδια, επίσης επηρεάζει και η απουσία κόσμου τους παίκτες. Μας έλειψε η ένταση όμως είανι δικαιολογημένο σε κάποιο βαθμό για αυτό και ήμασταν κακοί στο πρώτο μέρος. Για αυτό κάναμε κάποιες αλλαγές στο δεύτερο μέρος. Εϊχαμε μια άλλη δυναμική και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Τώρα είναι ευκαιρία για ξεκούραση γιατί έχουμε μια κανονική βδομάδα χωρίς δύο παιχνίδια. Ευελπιστούμε να έχουμε 100% τον Κάρολ, τον Στρούσκι, τον Σουμάνσκι και τον Γιαγνκό που επιστρέφει από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

“Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και για το ότι διασφαλίσαμε την παρουσία μας στην πρώτη εξάδα και μαθηματικά”

Που οφείλεται η αλλαγή στο δεύτερο μέρος και άλλαξε η εικόνα της ομάδας; “Έχω ραβδί σαν τον Χάρι Πότερ” είπε αστειευόμενος και συνέχισε… “Όταν πήγα στα αποδυτήρια έδειξα κάποια σημεία στο βίντεο που χρειαζόταν, έκανα και κάποιες τακτικές αλλαγές για περισσότερη ταχύτητα στα φτερά. Βάλαμε και στο παιχνίδι των Σεμέδο και τον Σάβο για περισσότερη δραστηριότητα και το πρώτο γκολ του Σάβο. Σίγουρα κίνητρο ήταν και η πολύ δυνατή σε ένταση ομιλία μου!”

Για τον Σάβο… “Πριν από λίγες μέρες όλη η προπονητική ομάδα μαζί με τον τεχνικό διευθυντή καθίσαμε και κάναμε ένα απολογισμό για τους ποδοσφαιριστές. Πολλοί από αυτούς κάνανε μεγάλη πρόοδο. Είναι επίτευγμα για όλους αυτό. Ο Σάβο ήρθε από την β΄κατηγορία της Νορβηγίας και μπορεί να έκαναν και προπόνηση δύο φορές τη βδομάδα εκεί. Οπότε χρειαζόταν χρόνο και θεωρώ ότι είναι ακόμα μια καλή δουλειά που έγινε από το σκάουτινγκ της ομάδας. Κάθε ποδοσφαιριστής χρειάζεται αυτοπεποίθηση. Είδαμε τη δουλειά του στις προπονήσεις και θεωρήσαμε ότι άμα βάλει ένα γκολ θα βοηθούσε στην αυτοπεποίθηση του. Ακόμα και σήμερα που πέτυχε τρία γκολ του μίλησα και του είπα ότι αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να συνεχίσει. Να δουλεύει και να μείνει ταπεινός”

Για τον Βανά Άλβες.. “Αντικαταστάθηκε γιατί αισθάνθηκε κάποια ενόχληση. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Αύριο θα κάνει MRI και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό”