5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΑΡΠΟΖΗΣ:Είμαστε η ΑΕΛ, μεγάλη ομάδα και υποχρεωμένοι να πηγαίνουμε για να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι

ΓΑΡΠΟΖΗΣ:Είμαστε η ΑΕΛ, μεγάλη ομάδα και υποχρεωμένοι να πηγαίνουμε για να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι

By on 1 Φεβρουαρίου, 2024 0 478 Views

Σημαντική νίκη με πολύ καλή εμφάνιση από την ΑΕΛ στο ντεμπούτο του Αλέξη Γαρπόζη στον πάγκο, με τον Κύπριο τεχνικό να ήταν λακωνικός μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας.

«Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι να δουλεύουμε, θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με στόχο σε κάθε ματς τους τρεις βαθμούς» είπε ο νεαρός κόουτς.

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ

«Κυριαρχήσαμε από την αρχή μέχρι το τέλος, κατά διαστήματα παίξαμε και πολύ καλό ποδόσφαιρο κάτω αντίξοες συνθήκες, Προηγήθηκαν δύο ματς που αναβλή8θηκαν και ήταν δύσκολο για τους παίκτες να πιάσουν την απόδοση που είχαν σήμερα. Δεν μας άρεσε η εικόνα στο γήπεδο από τον κόσμο. Είναι δουλειά μας παίκτες, διοίκηση, προπονητές, να επαναφέρουμε τον κόσμο. Θέλουμε τον κόσμο. Οι παίκτες έδειξαν διάθεση από την μέρα που είμαι εκεί. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Υποσχόμαστε ότι σε κάθε παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίζουμε τον κάθε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα. Να πω ξανά ότι θέλουμε τον κόσμο να είναι στο γήπεδο να μας βοηθήσει όσο μπορεί. Τους χρειαζόμαστε. Καλή συνέχεια στη Νέα Σαλαμίνα».

«Ούτε εγώ πίστευα ότι η ΑΕΛ μπορούσε να παίξει τόσο καλά άμεσα. Αυτήν εικόνα στο πρόγραμμα περιμέναμε να την δούμε σε δύο εβδομάδες. Είμαστε η ΑΕΛ, μεγάλη ομάδα και υποχρεωμένοι να πηγαίνουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για την εντολή που πήρε από την διοίκηση αν θα είναι υπηρεσιακός ή μόνιμος προπονητής και για την ποιότητα της ομάδας: «Η εντολή είναι να είμαι εδώ μέχρι τον Μάιο. Όσον αφορά την ποιότητα, η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες δεν είναι μηχανές. Δεν μπορείς να τους βάζεις τοίχο. Έμαθαν να παίζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Δεν αλλάξαμε πολλά πράγματα. Τα παιδιά έδειξαν ότι υπάρχει μεγάλη ποιότητα. Ρώτησα στον πάγκο και μου είπαν ότι ο Μεντόσα ήταν πρώτος σε μέτρα στο 75’ και νομίζαμε ότι περπατούσε στο γήπεδο».