2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ:Αγαπώ την Κύπρο, αλλά το να ακούω αυτά τα λόγια είναι απίστευτο.Για τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τον καρκίνο! Είναι τρελό!

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ:Αγαπώ την Κύπρο, αλλά το να ακούω αυτά τα λόγια είναι απίστευτο.Για τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τον καρκίνο! Είναι τρελό!

By on 6 Φεβρουαρίου, 2024 0 589 Views

Ικανοποιημένος από τη νίκη ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος ωστόσο ξέσπασε για τα όσα άκουσε από την εξέδρα!

”Στο πρώτο ημίχρονο δεν έμεινα τόσο ικανοποιημένος, ξέραμε εκ των προτέρων ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μια καλή ομάδα που με μικρό μπάτζετ κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει ένα καλό προπονητή που έχει μια δομή στο παιχνίδι του και μια ξεκάθαρη φιλοσοφία.  Στο β’ μέρος αλλάξαμε κάποια πράγματα και με κάποιες αλλαγές. Θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί και στο τέλος πήραμε μια δίκαιη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν χαρακτήρα μέχρι τέλους. Με συγχωρείτε που παρουσιάζομαι κάπως φορτισμένος συναισθηματικά αλλά αυτό έχει να κάνει με όσα άκουσα από την κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πραγματικά δεν τα εύχομαι ούτε και στον χειρότερο εχθρό μου να πάθει καρκίνο και αρρώστια. Βλέπουμε και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι στο Emirates οι οπαδοί της Άρσεναλ θα φωνάζουν στον Πεπ Γκουαριόλα για τη μητέρα του, για τον πατέρα του ή να βγάλει καρκίνο! Είναι τρελό!

Είναι πράγματα που δεν μπορώ καταλάβω, ούτε να τα δεχτώ.  Ήταν ένας άνθρωπος πίσω μου εξήντα χρονών με το παιδί του. Πραγματικά να ακούω αυτά τα πράγματα ήταν τρελό. Ο Άρης έχει λίγους οπαδούς, ήσυχους και μορφωμένους. Πραγματικά είναι απαράδεκτο να μην μπορούν να έρθουν 50 άτομα στο γήπεδο. Απολογούμαι που ήμουνα έντονος. Αγαπώ την Κύπρο, έχουμε την ίδια θρησκεία. Είμαι και εγώ ορθόδοξος αλλά αυτά δεν μπορώ να τα δεχτώ”.  

Για τα δύο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα: 

”Δεν θα έλεγα ότι η εικόνα μας ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο.  Ήταν φυσιολογικό, η Νέα Σαλαμίνα παίζει και αυτή ποιοτικό ποδόσφαιρο και είναι πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ ότι δεν έχουμε τόσο μεγάλη ποιότητα από τις υπόλοιπες ομάδες που να μπορούμε να κυριαρχούμε για συνέχεια για 90 λεπτά. Έχουμε κάποιους παίχτες που προσπαθούν να προσαρμοστούν. Το σημαντικό είναι οι βαθμοί και είμαι πολύ ευχαριστημένος που τους πήραμε”.