17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη στο ντέρμπι θα αλλάξει τις προοπτικές της Ομόνοιας για τη συνέχεια.Σημαντική η επιστροφή Σεμέδο

Νίκη στο ντέρμπι θα αλλάξει τις προοπτικές της Ομόνοιας για τη συνέχεια.Σημαντική η επιστροφή Σεμέδο

By on 8 Φεβρουαρίου, 2024 0 411 Views

Το πόσο έλειψε από την Ομόνοια ο Σεμέδο τον τελευταίο μήνα δεν χρειάζετια ιδιαίτερη ανάλυση,γιαυτό η επιστροφή του ικανοποιεί τους πάντες στην ομάδα και ιδιαίτερα τον Ρέιχνταλ που γνωρίζει ότι πλέον έχεισ τη διάθεση του ένα γρήγορο και ποιοτικό επιθετικό που συνέβαλε πολύ πριν φύγει για το Κόπα Άφρικα στις νίκες. Φυσικά η απουσία αρκετών βδομάδων δεν ξέρουμε πόσο θα επηρεάσει την απόδοση του αμέσως μετά την επιστροφή του αλλά σίγουρα είναι ένα ατού για την Ομόνοια στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Αύριο βράδυ η Ομόνοια φιλοξενεί την Ανόρθωση, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα της Λευκωσίας ώστε να μείνει εντός στόχων.

Αυτή τη στιγμή η Ομόνοια βρίσκεται στο πλην 10 από την κορυφή και στο πλην 4 από την τρίτη θέση που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη ώστε να μην μείνει ακόμη πιο πίσω από αυτές τις θέσεις.

Η ομάδα της Λευκωσίας μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση έχει δύο πιο βατά στα χαρτιά παιχνίδια μέχρι την έναρξη των πλέι οφ, με Εθνικό εκτός και Οθέλλο εντός.

Με ένα τρία στα τρία θα καλύψει κάποιο έδαφος η Ομόνοια αφού μέχρι τη λήξη της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, υπάρχουν αρκετά ακόμη ντέρμπι που θα δώσουν και οι άλλες ομάδες της εξάδας.

Χρειάζεται όμως να κάνει αρχή με νίκη επί της Ανόρθωσης και αν το κάνει αυτό, τότε θα αφήσει την Ανόρθωση στους 4 βαθμούς μακριά της (με ένα παιχνίδι περισσότερο όμως).

Αν δεν κερδίσει την Ανόρθωση, ενδεχομένως οι διαφορές από τους πάνω να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο και πλέον τα πράγματα ίσως γίνουν πολύ δύσκολα για διάκριση μέσω του θεσμού του πρωταθλήματος.

Δεν θα πούμε ότι είναι ένας τελικός το παιχνίδι της Παρασκευής για την Ομόνοια, αλλά αν πάρει τη νίκη, έχει μετά στα χαρτιά τουλάχιστον, ένα πιο ευνοϊκό πρόγραμμα δύο αγώνων για να κλείσει την χρονιά ακόμη πιο κοντά στις πάνω θέσεις.