3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Aπογοήτευση  για την εικόνα στο β΄ ημίχρονο, τα ίδια λάθη, τα παράπονα και οι πολλές κάρτες

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Aπογοήτευση  για την εικόνα στο β΄ ημίχρονο, τα ίδια λάθη, τα παράπονα και οι πολλές κάρτες

By on 10 Φεβρουαρίου, 2024 0 227 Views

H Aνόρθωση με δυο πρόσωπα και με τις επαναλαμβανόμενες αδυναμίες της δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ΓΣΠ αν και προηγήθηκε προς το τέλος του ημιχρόνου όπου ήταν   καλύτερη στο γήπεδο ως ομάδα. Όμως στο β΄ ημίχρονο σαν να μην κατέβηκε στο γήπεδο. Έλλειψη συγκέντρωσης ,ατομικά λάθη ,καμιά αντίδραση στις αλλαγές της Ομόνοιας, και ήρθε η ανατροπή.Επειδη η ίδια διαφορετική εικόνα το πρώτου με το δεύτερο ημίχρονο φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης.

Για άλλη μ ια φορά σε ντέρμπι η Ανόρθωση έμεινε με 10 παίκτες που σημαίνει έλλειψη καθαρού μυαλού και αγωνιστικής πειθαρχίας. Στον Α΄ γύρο με τη Ν. Σαλαμίνα , και την ΑΕΚ μέσα στο Παπαδόπουλος έμεινε με 10 παίκτες, στο β΄  γύρο με τον Οθέλλο, το ΑΠΟΕΛ ,και την Ομόνοια.Είναι πολλά τα παιχνίδια με αποβολή για μια ομάδα που πριν μερικές βδομάαδες ήταν στην δεύτερη θέση. Μάλιστα ο Γκαγιέγο στον αγώνα με τον Απόλλωνα την Τετάρτη δεν θα έχεις τη διάθεση του τον Γουαρίς που θα εκτίσει ποινή και θα πρέπει να αποφασίσει πότε θα εκτίσουν την ποινή τους Ουαγκέ, Τιουνέ, Καστέλ, είτε με τον Απόλλωνα είτε με την ΑΕΚ.

Σήμερα πάντως η Ανόρθωση θα ξέρει αν θα σφραγίσει θέση στην εξάδα ή αν θα περιμένει μέχρι την Τετάρτη. Αν σήμερα η ΑΕΚ κερδίσει τον Απόλλωνα και μαθηματικά η Ανόρθωση θα είναι την εξάδα.

Ανεξάρτητα από την αγωνιστική πτώση της Ανόρθωσης και το γεγονός ότι η ομάδα δεν βγάζει την υγεία που είχε μέχρι τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης έχουν πολλά παράπονα από  την διαιτησία. Για το παιχνίδι με την Ομόνοια άφησε αιχμές ο εκπρόσωπος τύπου της Κυρίας τονίζοντας ότι εκτός από τα λάθη των παικτών έγιναν και άλλα και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει ανακοίνωση.

Στην Ανόρθωση μιλούν για την συνολική εικόνα της διαιτησίας στο ΓΣΠ όπου  ο διαιτητής ασκούσε αυστηρό πειθαρχικό έλεγχο στους παίκτες της Ανόρθωσης σε αντίθεση με τους αντιπάλους, υπήρχε φάση για πέναλτι στο 42΄σε ανατροπή του Φερέιρα , στο πρώτο γκολ υπάρχουν έντονα παράπονα για φάουλ που προηγήθηκε και στο δεύτερο για σπρώξιμο από παίκτη της Ομόνοιας σε αμυντικό που τον παρεμπόδισε να διώξει την μπάλα. Στην φάση της αποβολής του Ουαγκέ με δεύτερη κίτρινη υπάρχει υποψία οφσάιντ για το οποίο δεν έγινε ούτε έλεγχος ούτε επαναληπτική προβολή από την Primetel. Στην Ανόρθωση μετά τον αγώνα επικεντρώθηκαν στην εικόνα της ομάδας και στο επόμενο παιχνίδι της Τετάρτης αλλά ίσως επανέλθουν για τα παράπονα τους για τη διαιτησία αν επιβεβαιωθούν τα παράπονα τους για τις κρίσιμες φάσεις με την πιο ψύχραιμη  μελέτη τους.