2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πάτησε κορυφή και περιμένει ο Άρης με τριάρα!Τα φύλαγε πάλι όλα στο β΄ημίχρονο

Πάτησε κορυφή και περιμένει ο Άρης με τριάρα!Τα φύλαγε πάλι όλα στο β΄ημίχρονο

By on 10 Φεβρουαρίου, 2024 0 555 Views

Άνετα κι απλά στην κορυφή! Ο Άρης επικράτησε με 3-0 της Καρμιώτισσας για την 24η αγωνιστική στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», πέτυχε την 7η σερί του νίκη κι ανέβηκε στην πρώτη θέση-έστω και με ματς περισσότερο.Θα περιμένει τον αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ την Κυριακή για να ξέρει από ποιά θέση θα πάει στο ΓΣΠ για το μεγάλο ντέρμπι την Πέμπτη

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι, μετά από ένα μέτριο Α΄ημίχρονο ,«καθάρισε» στο β’ μέρος όταν ανέβασε ρυθμό, με τον Σάβο, στο 48ο να εκμεταλλεύεται το λάθος του Κοβάσεβιτς και να ανοίγει το σκορ (1-0), ανοίγοντας το δρόμο για το…ρετιρέ!

Το 2-0 ήρθε με κεφαλιά του Κοκόριν στο 72’ ενώ ο Καζού, στο 80’, ήταν αυτός που σημείωσε το τελικό 3-0 με σουτ.

Ο Άρης έφτασε τους 53 βαθμούς και έπιασε κορυφή, αφήνοντας πίσω του το ΑΠΟΕΛ που έχει παιχνίδι λιγότερο και 52 βαθμούς και πλέον, θα τα…πουν οι δυο τους στο ΓΣΠ.

Η Καρμιώτισσα παρέμεινε στους 14 και την προτελευταία (13η) θέση.

Έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Σαβό και ο Άρης θα αναμένει αύριο τα νεά κατά πόσο ο τραυματισμός του θα τον κρατήσεις εκτός από το ντέρμπι κορυφής.

Άρης (Σπιλέφσκι): Βανά, Μουσούντα, Γιαγκό, Ουρόσεβιτς, Σανέ (39′ Καζού),  Μπράουν (46′ Γκομίς), Νίκολιτς (46′ Κοκόριν), Στρούσκι, Μοντνόρ (73′ Σεμέδο), Μπένγκτσον, Σάβο (66′ Ζόκε).
Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Σπόλιαριτς, Δημητρίου, Μάτισικ, Μπρόρσον, Σουμάνσκι.

Καρμιώτισσα (Χαραλάμπους): Άντος, Μαλόνε (70′ Αγγελή), Πόλαβετς, Κοβάσεβιτς, Γκραντινάρου,  Νεοφύτου (79′ Ψύχας), Τσουκαλάς, Ουεσλάτι (70′ Χαραλάμπους), Θεοδώρου, Ρόσι (86′ Μιχαήλ), Κατσαντώνης (79′ Ματθαίου).
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Βιολάρης, Μελετίου.

Στο όριο καρτών: Μπρόρσον, Γιαγκό, Στρούσκι, Σουμάνσκι (2), Ουρόσεβιτς, Μπένγκτσον, Μοντνόρ (5), Ζόκε (7) / Αγγελή, Κατσαντώνης (2) Ρόσι, Ουεσλάτι (5), Τσουκαλάς, Σουκ (7), Ντούμπια (8).

ΣΚΟΡΕΡ: Σάβο (48′), Κοκόριν (72′), Καζού (80′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιαγκό (3η), Μπράουν, Βανά, Μπένγκτσον (6η)

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 500

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Γιώργος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
VAR: Jovic Fran
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης