28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Γκαρσία: “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέτρησε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού, ήταν καθαρό φάουλ.Ξέρω όλους τους διαιτητές, εμένα δεν θα μου πουν ψέματα”

Γκαρσία: “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέτρησε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού, ήταν καθαρό φάουλ.Ξέρω όλους τους διαιτητές, εμένα δεν θα μου πουν ψέματα”

By on 11 Φεβρουαρίου, 2024 0 651 Views

Τα παράπονά του για τη διαιτησία της αναμέτρησης εξέφρασε ο Πάμπλο Γκαρσία στη NOVA μετά την ήττα του Πανσερραϊκού από τον Παναθηναϊκό με 3-0.

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε 3-0 από τον Παναθηναϊκό στις Σέρρες, με τον Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του στη NOVA να έχει παράπονα από την διαιτησία. Μάλιστα, αναφέρθηκε στη φάση του πρώτου γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:

“Γνωρίζουμε ότι αυτές οι μεγάλες ομάδες έχουν καλούς παίκτες αλλά πρέπει να κερδίζουνε τα ματς στο γήπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέτρησε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού, ήταν καθαρό φάουλ. Δεν το έλεγξαν στο VAR, αυτός που ήταν στο VAR ήταν ο ίδιος που ήταν στο ματς με τον Άρη. Δεν θα μου πουν ψέματα εμένα.

Σίγουρα αξίζουμε την ήττα. Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα, σε αυτό το κομμάτι φταίω εγώ γιατί προσπαθώ να παίξω. Γνωρίζουμε ότι το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν μου αρέσει να παίζω άσχημο ποδόσφαιρο. Εκεί ήταν η διαφορά, αυτοί προσπαθούσαν με μεγάλες πάσες. Ξέρω όλους τους διαιτητές, εμένα δεν θα μου πουν ψέματα”.