27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΑ ΠΙΝΤΟ:Ο αντίπαλος είχε μόνο δύο τελικές στην εστία, σε αυτό πρέπει να βελτιωθούμε.Είμαστε μια ομάδα που θα έχει μια μέρα λιγότερης ξεκούρασης

ΣΑ ΠΙΝΤΟ:Ο αντίπαλος είχε μόνο δύο τελικές στην εστία, σε αυτό πρέπει να βελτιωθούμε.Είμαστε μια ομάδα που θα έχει μια μέρα λιγότερης ξεκούρασης

By on 11 Φεβρουαρίου, 2024 0 480 Views

Στη διάσκεψη ο Σα Πίντο, μετά το ισόπαλο εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ ανέφερε:

“Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα υπήρξε ένταση από την αρχή.  Ξέραμε ότι θα έχουμε μια ομάδα που θα παλέψει πάνω στο λάθος μας. Είχαμε πρόβλημα στα πρώτα λεπτά δεν μπορούσαμε να είμαστε όσο δημιουργικοί θέλαμε. Στην συνέχεια είχαμε κίνηση, υπομονή, παίζαμε ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου και από τα άκρα. Προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και θεωρώ ότι ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.

Με βάση την προϊστορία ξέραμε ότι δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε εδώ. Η ΑΕΛ έχει γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες μπροστά. Οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν κίνητρο να παίξουν εναντίον μας, χωρίς άγχος.

Όταν δεν έχεις δεχθεί ευκαιρία μέχρι το γκολ, για μια ομάδα που θέλει να γίνει πρωταθλήτρια δεν μπορεί να κάνει αυτό το λάθος. Μας επηρέασε το γκολ, το παιχνίδι έγινε λίγο άναρχο. Προσπάθησα να φρεσκάρω την ομάδα με τις αλλαγές. Η ομάδα βελτιώθηκε, σκόραρε ένα γκολ, όπως το είδα θεωρώ ότι δεν ήταν οφσάιντ αλλά θα το δω καλύτερα.

Η αντίπαλος μας είχε ουσιαστικά δύο προσπάθειες εντός εστίας και αυτό πρέπει να προσέξουμε να μην μας στοιχίζει, γιατί μας στοιχίζει συνέχεια. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό.

Είμαι περήφανος για τους παίκτες γιατί προσπάθησαν. Την Πέμπτη θα έχουμε μια ευκαιρία, απέναντι σε ένα άμεσο αντίπαλο για το πρωτάθλημα και πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες.

Είμαστε μια ομάδα που θα έχει μια μέρα λιγότερης ξεκούρασης, αυτό συμβαίνει συνεχώς στην ομάδα μας. Έχουμε και ποδοσφαιριστές που είναι ηλικίας πάνω των 30 και αυτό επηρεάζει”. 

Για την επιστροφή του στους πάγκους: “Ήταν κάτι νορμάλ για μένα. Εγώ ήμουν πάντα εκεί και διηύθυνα την ομάδα, η μοναδική διαφορά είναι ότι δεν καθόμουν στον πάγκο”.

Για το πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι στην επιστροφή τους στους πάγκους θα είναι διαιτητής αυτός που τον απέβαλε: “Δεν έχω να σχολιάσω κάτι”.

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ δεν έχει κερδίσει ακόμη στο νέο γήπεδο Λεμεσού: “Θα έχουμε την ευκαιρία στα πλέι οφ όταν αγωνιστούμε ξανά εδώ, να κερδίσουμε”.

Για τους Σαρφό – Δώνη που έχουν ποιότητα αλλά ακόμη να βοηθήσουν όσο μπορούν: “Μην ανησυχείτε, θα βοηθήσουν. Δουλεύουμε μαζί τους”.