28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Σα Πίντο ρίχνει τον κόσμο στο παιχνίδι: Ας κάνουμε αυτό το ματς αξέχαστο. Για το ΑΠΟΕΛ, για το καμάρι μας, για τη νίκη!

Ο Σα Πίντο ρίχνει τον κόσμο στο παιχνίδι: Ας κάνουμε αυτό το ματς αξέχαστο. Για το ΑΠΟΕΛ, για το καμάρι μας, για τη νίκη!

By on 14 Φεβρουαρίου, 2024 0 321 Views

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο έστειλε ηχηρό μήνυμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τον Άρη.

Αναλυτικά τα λόγια και η ανάρτηση του:

«Οικογένεια ΑΠΟΕΛ, τώρα είναι η στιγμή σου! Η πορεία μας στο Κύπελλο τελείωσε απροσδόκητα και απίστευτα, λόγω μιας πρόσφατης απόφασης που συνδέεται με ένα περιστατικό εκτός γηπέδου. Αυτή η απόφαση μας έχει δοκιμάσει πραγματικά. Ωστόσο, το πνεύμα μας είναι πιο δυνατό από ποτέ.

Αυτή την Πέμπτη έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη. Αυτός ο αγώνας είναι κάτι περισσότερο από μόνο πόντοι. Έχει να κάνει με την καρδιά μας, το πάθος μας και την ενότητά μας.

Σας καλούμε να γεμίσετε το γήπεδό μας. Φέρτε την ενέργειά σας, τις φωνές σας και την υποστήριξή σας στην ομάδα μας. Ας κάνουμε το σπίτι μας φρούριο θορύβου και συμπαράστασης, ωθώντας το ΑΠΟΕΛ στη νίκη.

Αυτή είναι η στιγμή για να σταθούμε μαζί, να στηρίξουμε την ομάδα μας όπως ποτέ άλλοτε. Η παρουσία σας μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι, η υποστήριξή σας μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες μας. Ας αντιμετωπίσουμε μαζί αυτή την πρόκληση και ας βάλουμε στόχο τη νίκη.

Τα λέμε, ενωμένοι για το ΑΠΟΕΛ. Ας κάνουμε αυτό το ματς αξέχαστο. Για το ΑΠΟΕΛ, για το καμάρι μας, για τη νίκη!

Μόνο ΑΠΟΕΛ»!

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/C3TPpQsMipG/?utm_source=ig_embed&ig_rid=696c5612-a023-4dbd-b1e3-96e8a978b58c