2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Έντονα παράπονα των φίλων της ΑΕΛ για τους προκλητικούς πανηγυρισμούς που μένουν ατιμώρητοι

Έντονα παράπονα των φίλων της ΑΕΛ για τους προκλητικούς πανηγυρισμούς που μένουν ατιμώρητοι

By on 15 Φεβρουαρίου, 2024 0 530 Views

Έντονα παράπονα από το στρατόπεδο της ΑΕΛ ιδιαίτερα από τον κόσμο της ομάδας μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, για δυο λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την ήττα και την απόδοση της ομάδας.

Επειδή η κερκίδα της ΑΕΛ δέχθηκε πολλές φορές κριτική για κάποιες ακραίες συμπεριφορές που προκάλεσαν προβλήματα και τιμωρίες στην ομάδα, υπάρχει πικρία και διαμαρτυρίες γιατί οι διαιτητές δεν εφάρμοσαν τους κανονισμούς στους προκλητικούς πανηγυρισμούς αντιπάλων μπροστά στην κερκίδα της ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα ορθά δόθηκε προβολή στην ρίψη αντικειμένων στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ στην προηγούμενη αγωνιστική στην φάση που πανηγύρισαν μπροστά στους οπαδούς της ΑΕΛ αλλά δεν δόθηκε σημασία στην πρόκληση παικτών που δεν τιμωρήθηκαν από τον διαιτητή.

Χθες με την ΑΕΚ στο δεύτερο και τρίτο γκολ της ομάδας των φιλοξενουμένων υπήρξαν προκλητικοί πανηγυρισμοί από παίκτες. Στην πρώτη περίπτωση ο διαιτητής τιμώρησε ένα παίκτη με κίτρινη κάρτα. Στην δεύτερη ο σκόρερ ήταν χρεωμένος με κίτρινη κάρτα και πανηγύρισε με προκλητικές χειρονομίες προς την κερκίδα της ΑΕΛ και δεν τιμωρήθηκε σύμφωνα με τον κανονισμό με κίτρινη κάρτα.

 Όπως δεν δικαιολογούνται οι οπαδοί να ρίχνουν αντικείμενα και να προκαλούν προβλήματα με εντάσεις στα γήπεδα, έτσι και κανένας παίκτης δεν έχει ελαφρυντικά αν πανηγυρίσει προκλητικά προς τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Και οι διαιτητές οφείλουν όλοι να εφαρμόζουν τον κανονισμό γιατί αυτό είναι δίκαιο προς τους θιγμένους οπαδούς αλλά και στην ίση μεταχείριση όλων αφού αν κάποιος διαιτητής  εφαρμόζει τον κανονισμό και κάποιοι άλλοι όχι τότε υπάρχει θέμα ισονομίας.

 Οφείλουν οι παίκτες όλων των ομάδων να είναι  προσεκτικοί .Μπορούν να πανηγυρίσουν και να χαρούν τα γκολ χωρίς  να προκαλούν τους αντιπάλους.