27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Ο απερίσκεπτος Κάργας και ο πρωταγωνιστής!

By on 15 Φεβρουαρίου, 2024 0 835 Views

O Tσίκο όταν έμεινε η Ανόρθωση με 10 στον αγώνα  με τον Οθέλλο μπήκε αλλαγή και γύρισε το παιγνίδι και η ομάδα της Αμμοχώστου πανηγύρισε τη νίκη. Σήμερα ήταν ο κορυφαίος και συνέβαλε στην μεγάλη επιτυχία επί του Απόλλωνα. Μάλιστα πέτυχε ένα προσωπικό γκολ στο 34΄που δεν μέτρησε γιατί προηγήθηκε απερίσκεπτη εγκληματική ενέργεια του Κάργα στην περιοχή του Απόλλωνα κτυπώντας με το γόνατο αντίπαλο εκτός φάσης και ενώ άλλαξε η φάση και στην συνέχεια σκόραρε ο Τσίκο, o VAR γύρισε πίσω τον διαιτητή αφού υπήρχε κόκκινη. Η φάση μπορούσε να στοιχίσει στην Ανόρθωση αφού έμεινε νωρίς με 10 και με ψυχολογικό σοκ τη ακύρωση του γκολ. Όμως ήρθε η στήριξη του κόσμου και η αντίδραση με πάθος και πείσμα. Ο Καστέλ πέτυχε στη λήξη του Α΄ ημιχρόνου το 1-0 και ο Τσίκο το 2-0 όταν άρχισαν οι καθυστερήσεις με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος αρχίζοντας κούρσα κλέβοντας την μπάλα λίγο πίσω από το κέντρο. Ο Τσίκο ήταν ο παίκτης που κάλυψε και στην άμυνα, και έβγαλε μπροστά την Ανόρθωση δίνοντας ανάσα στην άμυνα ενώ στα τελευταία λεπτά πήρε ρόλο στην κορυφή της επίθεσης.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι εξέλιξη θα είχε ο αγώνας αν ο Κάργας δεν έκανε εκείνη την απερισκεψία αλλά το βέβαιο είναι ότι ο Τσίκο ήταν πρωταγωνιστής στον αγώνα με όλους τους υπόλοιπους να τα δίνουν όλα με τους Αρμπολέδα, Κορέια,Μαρμούκ να ακολουθούν και τον Παρούτη να βοηθά πάρα πολύ σαν αλλαγή.

Όσο για την κόκκινη που αντίκρυσε ο Κάργας ήταν απερίσκεπτη και εγκληματική σε βάρος της ομάδας. Ήταν όμως  άλλη μια στις πολλές που είδαν φέτος παίκτες της Ανόρθωσης και είναι κάτι που θα πρέπει να δει ο Γκαγιέγο με τους παίκτες του. Ήταν το έκτο παιχνίδι που η Ανόρθωση έμεινε με 10 παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα.