27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Πολλές οι 11αδατες απουσίες της Ανόρθωσης με την ΑΕΚ. Αναμονή για Παρούτη και Κορέια.Πρωτοφανές οι 7 κόκκινες και προβληματίζουν

By on 15 Φεβρουαρίου, 2024 0 605 Views

Είναι αν όχι πρωτοφανές,σπάνιο αυτό που συμβαίνει φέτος με τις κάρτες στην Ανόρθωση.

Στις 25 αγωνιστικές του πρωταθλήματος δέχθηκε 6 κόκκινες και υποχρεώθηκε να παίζει για αρκετή ώρα με 10 παίκτες ενώ σε ένα αγώνα κυπέλλου δέχθηκε πάλι κόκκινη από το Α΄ ημίχρονο.

Με τον Απόλλωνα ήταν ο Κάργας που αντίκρυσε κόκκινη στο 34΄με απερίσκεπτη ενέργεια. Το σκορ ήταν 0-0 και τελικά η Ανόρθωση κέρδισε 2-0.

Το κακό άρχισε με τη Ν. Σαλαμίνα στον πρώτο γύρο στο Α. Παπαδόπουλος .Αποβλήθηκε ο Κορρέα για φάουλ ενώ το σκορ ήταν 2-1 και στο φινάλε η Ανόρθωση δέχθηκε την ισοφάριση 2-2.

Με την ΑΕΚ ξανά εντός έδρας στο 10΄αποβλήθηκε ο Τσίκο και ο αγώνας έληξε ισόπαλος 0-0.

Ξανά εντός έδρας με τον Οθέλλο στο Α΄ ημίχρονο αποβλήθηκε ο Αρμπολέδα και αμέσως προηγήθηκε ο αντίπαλος 1-0. Στο β΄ ημίχρονο η Ανόρθωση έκανε την ανατροπή και νίκησε 2-1.

 Στο ΓΣΠ ακολούθησαν τρεις κόκκινες. Με το ΑΠΟΕΛ αποβλήθηκε ο Τεχέρα νωρίς στο β΄ ημίχρονο και ήρθε η ήττα στο φινάλε του αγώνα 1-0,και με την Ομόνοια αποβλήθηκε πάλι νωρίς στο β΄ ημίχρονο απέναντι στην Ομόνοια ο Ουαγκέ και ήρθε η ήττα 3-1.

Στο κύπελλο πάλι στο ΓΣΠ ο Ιωάννου δέχθηκε κόκκινη στο ημίωρο του αγώνα στον αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια 29Μ όπου ήρθε η νίκη πρόκριση με 2-0 αλλά έχασε τον Γκερέρο που δέχθηκε κτύπημα στον αστράγαλο σε φάση που δεν δόθηκε καν φάουλ.

Τέσσερις κόκκινες στο Α. Παπαδόπουλος και τρείς στο ΓΣΠ για την Ανόρθωση. Είναι πολλές για ομάδα που πρωταγωνιστεί και σε συνδυασμό με τις πολλές κίτρινες και τους τραυματισμούς δεν επιτρέπουν στον προπονητή να έχει στην ευχέρεια στις επιλογές για την 11αδα και τον πάγκο. Είναι ένα θέμα που πρέπει να προσεχθεί από τον Γκαγιέγο και τους παίκτες του.

Πάντως η Ανόρθωση δεν έχει χρόνο να πανηγυρίσει ούτε να ξεκουραστεί. Το Σάββατο έχει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Αρένα. Το απουσιολόγιο βαρυφορτωμένο.

Ουαγκέ, Τιουνέ, Καστέλ, δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους το Σάββατο και ο Γκαγιέγο σήμερα θα αποφασίσει για τον Κορέια που συμπλήρωσε χθες κίτρινες. Λόγω των πολλών απουσιών ίσως αποφασιστεί να εκτίσει την ποινή του στην πρεμιέρα της β΄ φάσης και όχι με την ΑΕΚ.

Ο Κάργας θα είναι σίγουρα εκτός πλάνων για δυο αγωνιστικές ενώ ενδέχεται να τιμωρηθεί  και με επιπλέον αγωνιστικές από τον αθλητικό δικαστή.

Επιστρέφει ο Γουαρίς ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για την σοβαρότητα του τραυματισμού του Παρούτη από το σκληρό κτύπημα που δέχθηκε από τον Σάντος.