28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΑ ΠΙΝΤΟ:Είδα όσα ζήτησα από τους ποδοσφαιριστές μου, κερδίζαμε τις μονομαχίες, ακολουθήσαμε το πλάνο.Είμαι περήφανος, έκαναν εξαιρετική δουλειά

ΣΑ ΠΙΝΤΟ:Είδα όσα ζήτησα από τους ποδοσφαιριστές μου, κερδίζαμε τις μονομαχίες, ακολουθήσαμε το πλάνο.Είμαι περήφανος, έκαναν εξαιρετική δουλειά

By on 15 Φεβρουαρίου, 2024 0 534 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σα Πίντο, μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι κορυφής επί του Άρη.

Αναλυτικά:

“Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι. Είδα όσα ζήτησα από τους ποδοσφαιριστές μου, κερδίζαμε τις μονομαχίες, ακολουθήσαμε το πλάνο. Μπορεί να μην είχαμε πολλά σουτ στην εστία, όμως είχαμε κόρνερ και καταστάσεις. Ήμασταν καλύτεροι στο παιχνίδι και αρκετά δημιουργικοί. Στο δεύτερο μέρος, ξέραμε ότι ο Άρης έχει πολύ καλούς παίκτες και ομάδα. ΑΠΟΕΛ και Άρης είναι οι δύο ομάδες που ξεχωρίζουν φέτος. Έχουν πολύ καλές επιλογές, είδαμε την αλλαγή του Γκομίς. Ήμαστε η ομάδα με την λιγότερη ξεκούραση και έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια. Όμως είπαμε στους παίκτες πως σήμερα δεν έχουμε ξεκούραση μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη. Τους είπα ότι έπρεπε να νικήσουμε ή να νικήσουμε. Βοηθήσαμε την ομάδα με τις αλλαγές και τελειώσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε.Πήραμε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία ομάδα με την οποία ισοβαθμούσαμε. Είμαι περήφανος, έκαναν εξαιρετική δουλειά και δεν ήταν εύκολο. Με ΑΕΚ και ΑΕΛ σκοράραμε πρώτοι, αλλά δεχτήκαμε την ισοφάριση και αυτό ήταν θέμα διαχείρισης”.

“Θέλω να ευχαριστήσω και τους οπαδούς για την υποστήριξη. Όλοι ξέρουν τη σημασία και την αφοσίωση. Πάντα τους θέλουμε δίπλα μας. Έγιναν πολλά πράγματα που ήταν εναντίον μας, όμως είμαστε δυνατοί και παλεύουμε για τον τίτλο”.

Αν είναι σημαντικό το προβάδισμα: “Είναι σημαντικό να είμαστε μπροστά. Πέρσι ήμασταν με 4 βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ και 7 από τον Άρη και δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό. Ο Άρης είναι η ομάδα που θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα, είναι ο περσινός πρωταθλητής, αλλά και οι άλλες ομάδες έχουν τις πιθανότητές τους ακόμα και αν είναι πίσω. Στο ποδόσφαιρο το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει. Πρέπει να μάθουμε από αυτό που έγινε πέρσι. Δεν τελείωσε η κανονική περίοδος, έχουμε και το παιχνίδι με την Δόξα”.

Για την κούραση ενόψει Δόξας: “Πρέπει να επανέλθουμε και να αποκαταστήσουμε τους ποδοσφαιριστές. Θα δούμε τους παίκτες και θα αποφασίσουμε. Ευτυχώς έχουμε μία καλή ομάδα, υπάρχουν παίκτες και επιλογές, έχουμε κάποιους παίκτες που είναι πιο φρέσκοι. Σίγουρα θα κάνω αλλαγές, θα αποφασίσω το πρωί του αγώνα”.