27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΕΧΕΡΑ:Γίναμε μια πολύ όμορφη οικογένεια όλη η ομάδα.Eίχαμε την ατυχία να χάσουμε πολλούς παίκτες φέτος.Θα επανέλθουμε σε καλύτερο ποδόσφαιρο και ελπίζω να κερδίσουμε κάτι

ΤΕΧΕΡΑ:Γίναμε μια πολύ όμορφη οικογένεια όλη η ομάδα.Eίχαμε την ατυχία να χάσουμε πολλούς παίκτες φέτος.Θα επανέλθουμε σε καλύτερο ποδόσφαιρο και ελπίζω να κερδίσουμε κάτι

By on 16 Φεβρουαρίου, 2024 0 470 Views

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σέρχιο Τεχέρα στην εκπομπή «Kick off» της Cablenet.

Ο Ισπανός μέσος της Ανόρθωσης σημείωσε πολλά και ενδιαφέροντα.

Μίλησε για τις μαζεμένες απουσίες βασικών συμπαικτών του την φετινή σεζόν και πόσο επηρέασαν την ομάδα.

Όσα δήλωσε:

«Νομίζω πως κανένας δεν περίμενε να είμαστε σ’ αυτό το επίπεδο στο πρωτάθλημα. Είναι αλήθεια ότι ίσως σε ένα-δυο αγώνες δεν παίξαμε όπως παίζαμε πριν αλλά είναι φυσιολογικό. Οι άλλες ομάδες ξέρουν πως παίζουμε και ξέρουν πως να μας σταματήσουν. Αλλά νομίζω ότι θα επανέλθουμε σε καλύτερο ποδόσφαιρο και ελπίζω να καταφέρουμε να παλέψουμε για να κερδίσουμε κάτι

Νομίζω πως επειδή κανένας δεν μας υπολόγιζε ότι είμαστε οι καλύτεροι αλλά μέσα μας ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στην ομάδα. Ο προπονητής και το προσωπικό έκαναν πολύ καλή δουλειά. Γίναμε μια πολύ όμορφη οικογένεια όλη η ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κι όπως όλες τις ομάδες που ήμουν αυτό είναι το μυστικό. Ίσως είχαμε την ατυχία να χάσουμε πολλούς παίκτες φέτος, και μας λείπουν».

Για τον Γκαγιέγο: «Νιώθω πολύ άνετα μαζί του. Μιλάμε την ίδια γλώσσα. Τον καταλαβαίνω από την πρώτη μέρα, πως θέλει να παίζω στο γήπεδο. Είναι φοβερός στην τακτική και κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά».

Για τον Σάλβα Φερέρ: «Κρατάμε επαφή με τον Σάλβα Φερέρ. Είναι καλά ευτυχώς. Κάνει χημειοθεραπείες και τα πάει καλά. Νομίζω θα είναι σύντομα κοντά μας».

Για τα πλέι οφ: «Είναι πολύ ξεχωριστό γιατί δεν ήμουν ποτέ σε πρωτάθλημα που πρέπει να παίξεις Play-off οπότε θα είναι ενδιαφέρον. Αν γίνουμε ομάδα δυνατή όπως στην αρχή έχουμε ελπίδες»

Για την πιο δύσκολη ομάδα: «Πολλές ομάδες ήταν δύσκολες. Νομίζουν εκτός Κύπρου ότι το επίπεδο είναι χαμηλό. Δεν ξέρουν τίποτα για το πρωτάθλημα στην Κύπρο. Στην Ισπανία κανείς δεν παρακολουθεί το πρωτάθλημα στην Κύπρο. Πρέπει να ανοίξουν το πρωτάθλημα για να το δουν περισσότεροι. Οι δυσκολότεροι αντίπαλοι είναι οι παίκτες της Πάφου έχουν την περισσότερη ποιότητα».

Για την μεσαία γραμμή και τον Γκερέρο:

“Νομίζω πως φέτος όλοι οι μέσοι παίζουμε με όλους. Νομίζω πως είμαστε σε καλή φάση”

“Ο Γκερέρο ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Είναι πολύ καλός παίκτης κορυφαίος. Είναι πολύ οδυνηρό για την ομάδα που δεν αγωνίζεται. Ο ρόλος του στην ομάδα είναι πολύ σημαντικός, και δεν έχουμε κάτι παρόμοιο και άρα έπρεπε να αλλάξουμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε και τώρα παίζουμε περισσότερο με δυο επιθετικούς”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.facebook.com/watch/?v=691789163122336