27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Oι απουσίες φέρνουν αλλαγές στην Ανόρθωση. Χωρίς πίεση η ομάδα του Γκαγιέγο για τη νίκη κόντρα στην παράδοση

Oι απουσίες φέρνουν αλλαγές στην Ανόρθωση. Χωρίς πίεση η ομάδα του Γκαγιέγο για τη νίκη κόντρα στην παράδοση

By on 17 Φεβρουαρίου, 2024 0 559 Views

Η Γκαγιέγο έμαθα να φτιάχνει πλάνα με απουσίες αλλά αυτή την φορά θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια να συμπληρωθεί η 11αδα και οι επιλογές στον πάγκο.

Οι πολλές απουσίες 11αδατων παικτών φέρνουν και αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της Ανόρθωσης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα». Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Καστέλ, Ουαγκέ, Τιουνέ και Κάργας, καθώς επίσης ο τραυματίας Γκερέρο και ο ανέτοιμος Αρτυματάς, ενώ είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει ο Παρούτης.Παρά τα προβλήματα η Ανόρθωση κόντρα στην παράδοση σε αυτή την έδρα θα προσπαθήσει για τη νίκη χωρίς την πίεση των προηγούμενων αγώνων ,αφού η νίκη επί του Απόλλωνας της εξασφάλισε την εξάδα. Η ψυχολογία είναι καλή αφού όπως ήρθε η νίκη επί του Απόλλωνα της τόνωσε το ηθικό και στο γήπεδο θα μπουν και φρέσκα πόδια. Το κίνητρο για καλύτερη θέση στην εξάδα και περισσότερες ελπίδες για διεκδίκηση εξόδου στην Ευρώπη είναι σημαντικό για να τα δώσουν όλα οι παίκτες του Γκαιγιέγο

Ο Αρμπολέδα θα είναι στο τέρμα, με τον Μακούν να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα παίρνοντας θέση δίπλα από τον Μαρμούκ στα στόπερ με τον Κορρέα να είναι σε ετοιμότητα, αριστερά παραμένει ο Κορέια( θα εκτίσει ποινή στην πρεμιέρα της  β΄ φάσης) και δεξιά θα ξεκινήσει ο Αντωνίου αντί του Ουαγκέ.Όποτε χρειάστηκε ο Κύπριος αμυντικός να καλύψει την θέση τα πήγε καλά και αυτό ευελπιστεί να κάνει και σήμερα.

Αλλαγή θα υπάρξει και στη μεσαία γραμμή, με τους  Μιχάλη Ιωάννου,Χρυσοστόμου και τον Κίκο να διεκδικούν τη θέση του Τιουνέ στο πλευρό του Τεχέρα. Οι Τσίκο και Φερέιρα θα διατηρηθούν στα άκρα της επίθεσης, εκτός αν ήρθε η ώρα του Περέα να πάρει θέση στην αρχική 11αδα ενώ ο Γουαρίς που εξέτισε την ποινή του θα επιστρέψει αγωνιζόμενος μαζί με τον Γκασάμα στην γραμμή κρούσης.