17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • Featured
  • ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Tα παιχνίδια από εδώ και πέρα δεν έχουν να κάνουν ούτε με λεφτά ούτε με μπάτζετ…Mας εξέπληξε o Γκαγιέγο αλλά μετά το κακό 10λεπτο προσαρμοστήκαμε

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Tα παιχνίδια από εδώ και πέρα δεν έχουν να κάνουν ούτε με λεφτά ούτε με μπάτζετ…Mας εξέπληξε o Γκαγιέγο αλλά μετά το κακό 10λεπτο προσαρμοστήκαμε

By on 17 Φεβρουαρίου, 2024 0 397 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε στη δημοσιογραφική διάσκεψη ο Ραν Μπεν Σιμόν μετά την νίκη της ΑΕΚ επί της Ανόρθωσης με 1-0.

Αρχικά είπε: “Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να έρχεσαι εδώ μετά από μια σπουδαία νίκη στη Λεμεσό. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ. Μπήκαν πολύ γενναία και μόνο σεβασμό έχω για αυτούς”.

Για το κακό ξεκίνημα, αν ευθύνεται η αλλαγή της Ανόρθωσης (η τριάδα): “Σωστά. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής ο Γκαγιέγο και συνήθως παίζει με τετράδα, σήμερα μας εξέπληξε και δεν είχαμε τον χρόνο να προσαρμοστούμε. Μετά το κακό δεκάλεπτο προσαρμοστήκαμε και βρήκαμε ρυθμό. Γενικά δεν μας απείλησε ιδιαίτερα εκτός από μια κεφαλιά, αν θυμάμαι καλά. Είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες αλλά ίσως είχαμε κακές αποφάσεις. Έχω απόλυτο σεβασμό στους παίκτες μου”.

Για την δήλωση του Γκαγιέγο ότι τα παιχνίδια θα κρίνονται στις λεπτομέρειες πλέον: “Είναι 100% σωστή η τοποθέτησή του. Κάποιες ομάδες έχουν στοιχεία που υπερέχουν, όντως περιμένω ότι τα παιχνίδια θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Δεν θυμάμαι να μπαίνουμε στα πλέι οφς και να είναι τόσο κοντά οι ομάδες. Είναι και θέμα ψυχολογίας, πλέον θα προσεγγίζουμε το κάθε παιχνίδι με τον τρόπο που πρέπει. Αυτά τα παιχνίδια από εδώ και πέρα δεν έχουν να κάνουν ούτε με λεφτά ούτε με μπάτζετ”.

Μια νίκη επί της Ανόρθωσης δίνει αμέτρητη χαρά στον κόσμο: “Ο κόσμος έδωσε απίστευτη ενέργεια απόψε από την οποία εμείς αντλήσαμε δύναμη. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτούς γιατί τους ένιωθα από τον πάγκο. Τους θέλουμε στα πλέι οφς, να μας σπρώχνουν, να μας στηρίζουν”.