3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη με καρδιοκτύπια για την Ομόνοια.Το γκολ της λύτρωσης ο Μπέζους.Έχασε ευκαιρίες για την ισοφάριση ο Οθέλλος

Νίκη με καρδιοκτύπια για την Ομόνοια.Το γκολ της λύτρωσης ο Μπέζους.Έχασε ευκαιρίες για την ισοφάριση ο Οθέλλος

By on 17 Φεβρουαρίου, 2024 0 333 Views

Στενή νίκη με καρδιοκτύπια για την Ομόνοια, η οποία επικράτησε του Οθέλλου με 1-0.

Στο 63ο λεπτό ο Μπέζους πέτυχε το χρυσό γκολ για την Ομόνοια η οποία ήταν γενικά μέτρια και στα τελευταία λεπτά κινδύνεψε να δεχθεί την ισοφάριση από τον Οθέλλο

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ομόνοια είναι στους 49 βαθμούς,και περιμένει τα άλλα αποτελέσματα για να ξέρει ποιά θέση θα πάρει στην εξάδα, στους 15 έμεινε ο Οθέλλος.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο Α΄ημίχρονο οι δύο ομάδες δημιούργησαν καλές φάσεις για γκολ αλλά ήταν άστοχες.Τις περισσότερες έχασε η Ομόνοια με τις πιο κλασσικές με τον Κακουλλή ,όμως ο Οθέλλος ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του και απέιλησε την εστία του Φαμπιάνο. Σε τρεις περιπτώσεις βρέθηκαν επιθετικοί των φιλοξενουμένων στην περιοχή της Ομόνοιας χωρίς να σκοράρουν αλλά υποδείχθηκαν λανθασμένα σε θέση οφσάιντ(στην πρώτη ο επιθετικός έφυγε πίσω απο την γραμμή του κέντρου).Ωστόσο αν υπήρχε γκολ θα ελέγχετο και θα μετρούσε.

Στο 3΄ ο Χαραλάμπους έδωσε στον Κακουλλή στην περιοχή, τον πρόλαβε όμως ο αμυντικός του Οθέλλου και τον ανάγκασε σε άστοχο σουτ. Στο 7΄ο Μπραμπίγια έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να αλλάζει κατεύθυνση και να πάει κόρνερ.

Στο 8΄ο Χαραλάμπους έκανε το σουτ, ο Ταουντούλ απέκρουσε και ο Κακουλλής στην επαναφορά από το ένα μέτρο έστειλε την μπάλα έξω! 2 λεπτά μετά ο Στεπίνσκι με πλασέ σημάδεψε τον Ταουντούλ. Στο 12΄ο Οθέλλος είχε ένα πλασέ στα όρια της περιοχής, με την μπάλα να περνά έξω.

Στο 24ο λεπτό ο Σεμέδο υπό πίεση και από πλάγια θέση έκανε ένα άστοχο σουτ μετά από σέντρα του Μίλετιτς. 2 λεπτά μετά ο Στεπίνσκι έπιασε ένα δυνατό σουτ από απόσταση, με τον Ταουντούλ να απομακρύνει σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις ένα σουτ του Μίλετιτς ήταν αρκετά άστοχο.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λέζιακς πήρε την θέση του Λανγκ, με τον Παναγιώτου να μετακινείται στο κέντρο της άμυνας. Στο 51΄ο Κακουλλής από κοντά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το σουτ αλλά ήταν πολύ κακό. Στο 53΄ο Φαμπιάνο απομάκρυνε σε κόρνερ ένα δυνατό σουτ του Μπραμπίγια, ενώ 4 λεπτά ο Βραζιλιάνος απομάκρυνε ξανά σε κόρνερ ένα καλό σουτ του Σταμούλη.

Στο 63΄ο Μπέζους γύρισε όμορφα και έκανε το σουτ στα όρια της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0!

Στο 72΄η Ομόνοια είχε δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαραλάμπους.

Στο 85΄ο Σανγκαρέ έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα λίγο πάνω απο τα δοκάρια, ενώ ο Οθέλλος είχε άλλες δυο προϋποθέσεις για γκολ μέσα στα αμέσως επόμενα λεπτά, με τον Φαμπιάνο να παίζει τον ρόλο του.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μίλετιτς, Λανγκ (46′ Λέζιακς), Κουλιμπαλί, Παναγιώτου,(88΄Σιπριάνο) Κούσουλος, Χαραλάμπους, Μπέζους, Κακουλλής (60′ Αλιούμ), Σεμέδο, Στεπίνσκι (77′ Μπάκιτς). 
Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Κελεπέσιης, Σιπριάνο, Κασάμα, Μπάκιτς, Φράνσον, Χαμάς, Ανδρέου, Παντελή, Αμού. 

ΟΘΕΛΛΟΣ: Ταουντούλ, Σταμούλης, Ναρντίνι, Μπραμπίγια (75′ Κόπας), Σανγκαρέ, Κατσιάτης (64′ Σλάβικ), Καστάνας, Χατζηπασχάλης (83′ Γιάνσεν), Ανάνγκ, Πιχ (75′ Ράμος), Κορίνους. 
Στον πάγκο: Τζιακουρής, Παναγιώτου, Μαλλουρής, Κ. Κυριάκου, Μαϊσουράντζε, Ζαμανής, Μιτσής, Ιωάννου. 

ΣΚΟΡΕΡ: 63′ Μπέζους
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λανγκ (3)

Στο όριο των καρτών:
Ομόνοια: 
Σιπριάνο, Σεμέδο, Φράνσον, Λέζιακς, Λανγκ, Μίλετιτς (2), Κούσουλος, Χαραλάμπους (5).
Οθέλλος: 
Καστάνας, Γιάσο, Κορίνους (2), Ναρντίνι (7).

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ιακώβου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας
VARMassimi Luca
AVAR: Σταύρου Ζωή
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος