9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ρέιχνταλ:Μπορούσαμε να πάρουμε πολύ πιο εύκολα τη νίκη όμως κρατήσαμε ζωντανό τον αντίπαλο

Ρέιχνταλ:Μπορούσαμε να πάρουμε πολύ πιο εύκολα τη νίκη όμως κρατήσαμε ζωντανό τον αντίπαλο

By on 17 Φεβρουαρίου, 2024 0 281 Views

Οι δηλώσεις από τον προπονητή της Oμόνοιας Τσέτιλ Ρέιχνταλ μετά το τέλος του παιχνιδιού απέναντι στον Οθέλλο για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Αναλυτικά:

«Πήραμε τους τρεις βαθμούς σήμερα. Μια πολύ σημαντική νίκη. Μπορούσαμε να πάρουμε πολύ πιο εύκολα τη νίκη. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως κρατήσαμε ζωντανό τον αντίπαλο, όπως την Τετάρτη κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Δεν μπορέσαμε να κοντρολάρουμε όπως θέλαμε τον αγώνα και να τον τελειώσουμε. Είχαμε κάποιους ποδοσφαιριστές σήμερα που ήταν κουρασμένοι, στον πάγκο. Η ομάδα πάλεψε σκληρά. Κατά τη διάρκεια του αγώνα τρέφαμε με ενέργεια τον αντίπαλο και του δίναμε την ελπίδα να πάρει κάτι. Προστατεύσαμε το υπερ μας προβάδισμα, όχι όπως θέλαμε. Αξίζαμε τη νίκη. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και να κοντρολάρουμε τα παιχνίδια. Υψηλής ποιότητας το γκολ του Μπέζους, φανταστικό γκολ».

“Πήραμε μια σημαντική νίκη, χάσαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, παλέψαμε μέχρι το τέλος και αξίζαμε τη νίκη. Δουλεύει σκληρά η ομάδα για να επιτίθεται να αμύνεται. Υπάρχουν στιγμές που μέσα στο παιχνίδι που ένας να φύγει από τη θέση του ή να μην επιστρέψει και δίνονται ευκαιρίες στον αντίπαλο. Δώστε μας λίγο χρόνο και θα γίνουμε καλύτεροι”. 

“Πιστεύω θα είμαστε πιο έτοιμοι για τα παιχνίδια που έρχονται γιατί θα είναι όλα ντέρμπι”. 

“Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση όπως δεν έμεινα και την Τετάρτη. Είμαστε εντός στόχων του κυπέλλου, με την Πάφο κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση αλλά χάσαμε”.