28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΑ ΠΙΝΤΟ:Ο μεγάλος μας αντίπαλος ξέραμε πως θα ήταν η κούραση.Νικήσαμε αλλά δεν το καταφέραμε τουλάχιστον όπως το σχεδιάσαμε

ΣΑ ΠΙΝΤΟ:Ο μεγάλος μας αντίπαλος ξέραμε πως θα ήταν η κούραση.Νικήσαμε αλλά δεν το καταφέραμε τουλάχιστον όπως το σχεδιάσαμε

By on 18 Φεβρουαρίου, 2024 0 685 Views

Μετά τη νίκη επί της Δόξας, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο δήλωσε τα ακόλουθα:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Έλεγα στους παίκτες μου να έχουν υπομονή και ηρεμία. Παίξαμε με και ομάδα που νίκησε εδώ και την Πάφος FC Και τον Άρη.

Στην επανάληψη βρήκαμε τρόπο να πετύχουμε γκολ και είμαι χαρούμενος»

Είναι έτοιμο το ΑΠΟΕΛ για τίτλο; «Ναι είμαστε. το περσινό πάθημα πρέπει να μας γίνει μάθημα».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

“Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έπαιζε αμυντικά και θα ήταν καλά οργανωμένη. Θα περίμενε το δικό μας λάθος για να αντεπιτεθεί και μάλιστα σε ένα μικρό γήπεδο. Είπα στους παίκτες μου πως θα πρέπει να έχουμε υπομονή, αλλά κυρίως να είμαστε γρήγοροι στην οργάνωση με συγκεκριμένο πλάνο σε όλες τις γραμμές και να κάνουμε κάποιους συνδυασμούς από τα πλάγια αλλά το πιο σημαντικό ήταν να παίρνουμε τις σωστές τελικές αποφάσεις. Τους εξήγησα τον τρόπο που θέλαμε να παίξουμε και κυρίως τον τρόπο που θέλαμε να αναπτυχθούμε. Θέλαμε να κάνουμε και κάποια μακρινά σουτ γιατί ξέραμε πως δεν ήταν τόσο έμπειρος ο τερματοφύλακας, όμως για άλλη μια φορά ο μεγάλος μας αντίπαλος ξέραμε πως θα ήταν η κούραση, για αυτό ψάξαμε το γρήγορο γκολ. Προσπαθήσαμε να δώσουμε βάθος στην άμυνα μας για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τους χώρους δεν το καταφέραμε τουλάχιστον όπως το σχεδιάσαμε” 

“Στο β’ μέρος εξήγησα στην ομάδα τι έπρεπε να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλαμε να παίξουμε κυρίως στο τελευταίο τρίτο, αλλά έπρεπε να γίνουμε πιο γρήγοροι πιο δημιουργικοί και γι’ αυτό έκανα ως πρώτη αλλαγή στο ημίχρονο τον Ντογκαλά, ο οποίος έχεις ταχύτητα και μπορεί να παίξει στο ένας εναντίον ενός που δεν το είχαμε στο πρώτο μέρος. Δημιουργήσαμε καταστάσεις όμως περισσότερο επίδρασαν οι αλλαγές των Εφραίμ και Τομανέ. Ο Εφραίμ ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα. Ήταν επιδραστικός, δημιούργησε και είχε καλά στημένα και ήταν αυτό που θέλω να βλέπω από τους ποδοσφαιριστές μου είτε ξεκινούν από την αρχή είτε όταν μπαίνουν ως αλλαγή. Είμαι ικανοποιημένος. Ξέραμε πως θα ήταν ένα παιχνίδι που θα ήταν δύσκολο και σε πολλά παιχνίδια μπορείς να μην παίξεις καλά αλλά το σημαντικό είναι να πάρεις τους τρεις βαθμούς”   

Για Κρέσπο ο οποίος αποχώρησε τραυματίας: “Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση τις επόμενες 48 ώρες”