19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Βγήκε η απόφαση για Μπακασέτα – Τάισον: Παίζουν κανονικά στον δεύτερο ημιτελικό

Βγήκε η απόφαση για Μπακασέτα – Τάισον: Παίζουν κανονικά στον δεύτερο ημιτελικό

By on 21 Φεβρουαρίου, 2024 0 354 Views

Οι εφέσεις που έκαναν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έγιναν δεκτές με αποτέλεσμα να μειωθούν οι ποινές των Τάισον και Μπακασέτα από δύο σ’ έναν αγώνα και να είναι διαθέσιμοι για τον αποψινό ημιτελικό.

Τάισον και Μπακασέτας θα δώσουν κανονικά το «παρών» στον αποψινό δεύτερο ημιτελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο (21/12-19:30), αφού έγιναν δεκτές οι εφέσεις που άσκησαν οι δύο ομάδες και η ποινή τους μειώθηκε από δύο σ’ έναν αγώνα, τον οποίο και εξέτισαν στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με Λαμία και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Όλα αυτά ξεκίνησαν από την αψιμαχία που είχε λάβει χώρα μεταξύ των δύο αθλητών στον πρώτο ημιτελικό της Τούμπας, η οποία οδήγησε στην αποβολή τους. Αρχικά η ΕΠΟ επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών στους δύο ποδοσφαιριστές, όμως τελικά αυτή μειώθηκε μετά την σημερινή απόφαση.

Υπενθυμίζουμε πως επειδή ακριβώς η απόφαση θα έβγαινε ανήμερα του αγώνα, ο Τάισον ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή του «δικεφάλου του βορρά» στην Αθήνα, αφού είχε ξεπεράσει το μικρό πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.