17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Ο Κίκο ήταν προγραμματισμένο να κάνει εγχείριση την Παρασκευή.Στα επόμενα 10 παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές θα τα δίνουν όλα

ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Ο Κίκο ήταν προγραμματισμένο να κάνει εγχείριση την Παρασκευή.Στα επόμενα 10 παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές θα τα δίνουν όλα

By on 21 Φεβρουαρίου, 2024 0 546 Views

Ο προπονητής της Ανόρθωσης Νταβίντ Γκαγιέχο ενημέρωσε στη διάσκεψη Τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΖ, πως ο Κίκο που βγήκε στο 70′ ως αναγκαστική αλλαγή θα κάνει εγχείριση στο γόνατο την ερχόμενη Παρασκευή.

Όπως ενημερωθήκαμε το πρόβλημα με το γόνατο δεν το αποκόμισε σήμερα ο Κίκο. Σήμερα η κατάσταση απλά επιδεινώθηκε. Θα κάνει εγχείριση σε χρόνιο πρόβλημα που έχει στο μηνίσκο. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε πριν από το παιχνίδι.

Έτσι η Ανόρθωση πάει χωρίς αριστερό μπακ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ αφού ο Κορέια είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού κόουτς:

Ο απολογισμός του για την Α΄φάση… “Η ομάδα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά που έγινε σε αυτή την πρώτη φάση πάρολα τα πολλά εμπόδια. Έτσι και στη δεύτερη φάση στα επόμενα 10 παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές θα τα δίνουν όλα”.

“Αυτό για το οποίο είναι περήφανοι είναι οι οπαδοί μας είναι το πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε”

Για την αλλαγή του Ουαγκέ αν ήταν αναγκαστική αλλά και για την αλλαγή του Κίκου… “Ο Ουαγκέ βγήκε γιατί άλλος συμποδοσφαιριστής του είχε το ίδιο δικαίωμα μαζί του να παίξει. Τον Κίκο δεν θα τον έχουμε μαζί μας γιατί θα εγχειριστεί την Παρασκευή. Έχει πρόβλημα στο γόνατο. Είναι τρομερός επαγγελματίας. Έκανε πολλή δουλειά παρά το πρόβλημα που έχει. Θα μείνουμε λίγο καιρό χωρίς αυτόν μέχρι να πάνε όλα καλά και να επανέλθει”