1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε φυλάκιση για 4.5 χρόνων για σεξουαλική επίθεση σε 23χρονη

Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε φυλάκιση για 4.5 χρόνων για σεξουαλική επίθεση σε 23χρονη

By on 22 Φεβρουαρίου, 2024 0 1034 Views

   

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης καταδίκασε τον Ντάνι Άλβες σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια για τη σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης τον Δεκέμβριο του 2022.

Η Εισαγγελία της Βαρκελώνης έκρινε ένοχο τον Ντάνι Άλβες για τον βιασμό 23χρονης γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία τον Δεκέμβριο του 2022 και τον καταδίκασε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια.

Αρχικά, η Εισαγγελία είχε ζητήσει κάθειρξη εννέα ετών για τον Άλβες, καθώς και να πληρώσει αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ στο θύμα, να του επιβληθούν επίσης, περιοριστικά μέτρα ενός χιλιομέτρου από την καταγγέλλουσα, καθώς και να βρίσκεται σε 10ετή επιτηρήση.

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση, η οποία όμως έγινε με συναίνεση και δεν επιτέθηκε στο θύμα, ούτε εμπόδισε ποτέ την κοπέλα να βγει από την τουαλέτα του κλαμπ.

Σύμφωνα όμως με εκείνη τη χαστούκισε και την έπιασε από το κεφάλι, ενώ στη συνέχεια τελείωσε μέσα της.

Να σημειωθεί ότι αμφότερες οι πλευρές διατηρούν το δικαίωμα έφεσης στο ανώτερηο δικαστήριο της Βαρκελώνης.

Επίσης, η εταιρεία που διαχειριζόταν το επικοινωνιακό κομμάτι και τη δημόσια εικόνα του 40χρονου απ’ όταν κατηγορήθηκε για τη σεξουαλική επίθεση, τον εγκατέλειψε πρόσφατα.

Σύμφωνα με το ισπανικό telecinco, συγκρατούμενός του στις φυλακές της Ισπανίας αποκάλυψε ότι ο Βραζιλιάνος ζήτησε να αποφυλακιστεί υπό όρους, καθώς σχεδίαζε να διαφύγει στη Βραζιλία.