28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Κλήρωση των «16» του Conference League: Με Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ, με Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός

Κλήρωση των «16» του Conference League: Με Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ, με Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός

By on 23 Φεβρουαρίου, 2024 0 452 Views

Με την Κροατική Ντινάμο Ζάγκρεμπ κληρώθηκε στους «16» του Conference League ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Βατή ήταν η κλήρωση στους 16» του Confence League και για τις δύο ελληνικές ομάδες μας. Ο ΠΑΟΚ που ήταν στους ισχυρούς θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ενώ ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη από τις δύο ελληνικές ομάδες που κληρώθηκε και ήταν συνολικά το 5ο ζευγάρι που έβγαλε το χέρι του Κώστα Κατσουράνη που έκανε την κλήρωση. Συγκεκριμένα το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Κροατία στις 7 Μαρτίου και η ρεβάνς στη Τούμπα στις 15 Μαρτίου.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ουσιαστικά ήταν ορισμός, καθώς είχαν μείνει οι Μακάμπι Χάιφα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Φιορνεντίνα. Από την στιγμή που δύο ομάδες από την ίδια χώρα δεν μπορούσα να βρεθούν αντιμέτωπες σε αυτή την φάση, οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι Ιταλοί με την Μακάμπι Χάιφα. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα παίξει με τους Ισραηλινούς το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκης και το δεύτερο στο Ισραήλ.