13 Απριλίου, 2024
  • 13 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Είναι κρίμα, δεχτήκαμε ένα πάρα πολύ δυνατό χαστούκι.Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό μας στοίχησε

ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Είναι κρίμα, δεχτήκαμε ένα πάρα πολύ δυνατό χαστούκι.Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό μας στοίχησε

By on 29 Φεβρουαρίου, 2024 0 774 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Νταβίντ Γκαγιέγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.

«Είναι κρίμα, δεχτήκαμε ένα πάρα πολύ δυνατό χαστούκι. Μπήκαμε στο γήπεδο επιθετικά και δουλέψαμε στην προπόνηση για να μην κινδυνεύσουμε στο transition. Το πρώτο γκολ ήταν από θέση οφσάιντ και μετά ήρθαν τα άλλα δύο. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνιστήκαμε με τον ίδιο τρόπο αλλά τα τρία γκολ του πρώτου μέρους δεν μας άφησαν περιθώρια παρά την μεγάλη προσπάθεια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κρίνεται στις λεπτομέρειες. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό μας στοίχησε αρκετά. Το δύσκολο ήταν να μπούμε στο δεύτερο ημίχρονο και να ανακάμψουμε με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού και αυτό κάναμε»

”Παίζαμε στο σπίτι μας και είχαμε ένα ξεκάθαρο τρόπο παιχνιδιού. Έπρεπε να βγούμε να επιτεθούμε για να μην συμβεί αυτό που μας συνέβη τις προηγούμενες δύο φορές. Αυτό που θέλαμε ήταν να πιέζουμε ψηλά και να έχουμε άμεση ανάκτηση της μπάλας για να μην δώσουμε ευκαιρία στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες.  Όταν είδα το πρώτο γκολ από την τηλεόραση δεν κατάλαβα πως ήρθε. Το πρώτο γκολ ήταν μεγάλο λάθος από μας, ήρθε λίγο αργότερα το δεύτερο. Μετά θέλαμε απλά να πάμε στο ημίχρονο για να ξεκουραστούμε και να ανασυνταχθούμε. Μπορεί ο κόσμος να νομίζει ότι κάναμε κάτι το διαφορετικό στο δεύτερο ημίχρονο όμως πάλι μπήκαμε με σκοπό να πιέσουμε ψηλά.  Η μόνη διαφορά ήταν απλά ότι δεν χάναμε τόσο εύκολα την μπάλα”. 

Για το γεγονός ότι μετά τον αποκλεισμό η Ανόρθωση παίζει με την πλάτη στον τοίχο αφού αν χάσει την ερχόμενη αγωνιστική αν χάσει από την Ομόνοια θα γίνει πολύ δύσκολο το έργο εξόδου στην Ευρώπη:

”Θέλαμε πολύ την πρόκριση και την προοπτική του Κυπέλλου, αυτό φαίνεται και στο πόσο πολύ το ήθελαν οι ποδοσφαιριστές στο δεύτερο ημίχρονο όταν ήταν πίσω στο σκορ 0-3. Αυτό τους τιμά, δεν είναι εύκολο να είσαι πίσω στο πρώτο ημίχρονο με τέτοιο σκορ και να το πιστεύεις στη συνέχεια. Αυτό θέλουμε να δείξουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Πρέπει να βγούμε στα επόμενα παιχνίδια με σκοπό τη νίκη. Είμαι αισιόδοξος, οι παίχτες το δείχνουν ότι το θέλουν πάρα πολύ. Θα είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε”.