4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ Στο Α΄ημίχρονο η ομάδα ήταν φανταστική.Στο τέλος υποφέραμε για να πάρουμε την πρόκριση

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ Στο Α΄ημίχρονο η ομάδα ήταν φανταστική.Στο τέλος υποφέραμε για να πάρουμε την πρόκριση

By on 29 Φεβρουαρίου, 2024 0 735 Views

Διαβάστε τι είπε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά την νίκη του Άρη απέναντι στην Ανόρθωση και την πρόκριση στα ημιτελικά το Κυπέλλου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και τη πρόκριση. Γνωρίζαμε ότι είχαμε μια δύσκολη κλήρωση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, εκτός έδρας.Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε φανταστική εμφάνιση και σκοράραμε τρία γκολ. Υποφέραμε στο δεύτερο μέρος, μπορεί να έφταιγε η ψυχολογία. Ήταν καλή η διαιτησία, αλλά πρέπει να ξαναδώ τα πέναλτι που δόθηκαν γιατί δεν είμαι σίγουρος.Εύχομαι να κερδίσουμε και εμείς κάποιο πέναλτι σύντομα.Σε κάθε παιχνίδι έχουμε διαφορετική τακτική, βοήθησαν τα γρήγορα γκολ, δεν πρέπει να κάνουμε όμως εύκολα λάθη. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την ένταση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι δύσκολο οι υπόλοιπες ομάδες να μας αντιμετωπίσουν διότι σε κάθε παιχνίδι έχουμε διαφορετική τακτική».

Δεν θέλω να μιλήσω για εύκολη νίκη, έχω μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλο, είναι μια πολύ καλή ομάδα, ξεκάθαρο στιλ παιχνιδιού, κάνει πολύ καλή δουλειά ο προπονητής.

Το πιο δύσκολο κομμάτι για κάθε ομάδα είναι, όταν ο αντίπαλος κλείνεται, να βρει λύσεις μέσα από την ποιότητά του. Μπορούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες στη δημιουργία ευκαιριών, όμως η αποτελεσματικότητα εξαρτάται από αυτούς. Είμαστε στο Top6, νομίζω ότι δεν θα έχουμε πολλά τέτοια παιχνίδια. Δεν θα υπαγορεύσω σε οποιονδήποτε πώς θα παίξει, αλλά νομίζω πως όλοι προτιμούν ανοικτά παιχνίδια.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Αρένα, ξέρουμε τι έγινε στις δύο τελευταίες επισκέψεις μας (σ.σ. ισάριθμες ήττες), πρέπει όμως να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».