27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ:Οι οπαδοί ξέρουν καλύτερα από μένα για το ΑΠΟΕΛ.Τους παρακαλώ να μείνουν κοντά μας μέχρι το τέλος(Οι άσχημες αναμνήσεις σαν αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ και o συναισθηματικός Πίντο)

ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ:Οι οπαδοί ξέρουν καλύτερα από μένα για το ΑΠΟΕΛ.Τους παρακαλώ να μείνουν κοντά μας μέχρι το τέλος(Οι άσχημες αναμνήσεις σαν αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ και o συναισθηματικός Πίντο)

By on 2 Μαρτίου, 2024 0 616 Views

Νέο επεισόδιο «Kick Off» της Cablenet Sports. Καλεσμένος της Άντρεας Καφά ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Ράντοσαβ Πέτροβιτς, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του αλλά και την καριέρα του σε ομάδες της Ευρώπης.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Σέρβου

– Μέχρι τώρα έχω μόνο θετικά συναισθήματα. Είμαι χαρούμενος, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Να διατηρήσουμε τη φόρμα μέχρι το τέλος αυτό το πνεύμα.

– Στο ποδόσφαιρο είναι άγραφος κανόνας, όλα να ξεκινούν από τον προπονητή. Καθημερινά επιμένει ότι πρέπει να παραμείνουμε δυνατή ομάδα. Έχουμε τον τρόπο και πρέπει να το διατηρήσουμε. Επιμένει να έχουμε σεβασμό μεταξύ μας. Μέχρι τώρα λειτουργεί καλά Ήταν μια περίεργη κατάσταση όταν ο προπονητής ήταν στην κερκίδα. Ήταν μεγάλος παίκτης. Έπαιζα στην Σπόρτινγκ όπου ήταν Θρύλος. Δεν τον ήξερα ως προπονητή, αλλά όταν ήρθα εδώ κατάλαβα ότι δεν είναι τόσο δύσκολο. Εκεί που γνωριζόμασταν υποχρεώθηκε να φύγει από τον πάγκο. Είναι διαφορετικό να έχεις τον προπονητή στον πάγκο ή 100 μέτρα μακριά. Μετά από 2 εβδομάδες το συνηθίσαμε. Τώρα είναι στον πάγκο. Φυσικά θυμώσαμε όλοι με τον αποκλεισμό του, αλλά τώρα είναι στον πάγκο. Είναι πολύ συναισθηματικός προπονητής, δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματα του.

– Ίσως είχε κάποιες πληροφορίες από την Πορτογαλία ή κάπου αλλού. Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα. Χαίρομαι που είμαι εδώ και δουλεύω μαζί του.

– Δεν ήταν πολύ θετικές οι αναμνήσεις από το ΑΠΟΕΛ. Μας έκανε τη ζωή δύσκολη για μερικούς μήνες μετά την ήττα και τον αποκλεισμό το 2009 από τον 3ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι οπαδοί μας ήταν πολύ θυμωμένοι. Όλοι περίμεναν θα νικούσαμε 2-0 στη Λευκωσία και 3-0 στο Βελιγράδι. Γνώριζα για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ το 2012 αλλά τότε ήμουν στην Μπλάκμπερν και ήταν αδύνατο.

– Μετά τον αποκλεισμό από το ΑΠΟΕΛ κατακτήσαμε το πρωτάθλημα αήττητοι και πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Όλη η οικογένεια μου είναι με την Παρτίζαν. Όλα τα παιδιά στη Σερβία ονειρεύονται να παίξουν στις δυο μεγάλες ομάδες της Σερβίας. Ήταν από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου

– Αν μείνω εδώ θα κάνω μαθήματα Ελληνικών.

– Είναι σαν τα αδέλφια μου οι Μπέλετς και Σούσιτς. Μιλάμε την ίδια γλώσσα. Με βοήθησαν πολύ και τους είμαι πολύ ευγνόμων. Έχω πολλούς καλούς φίλους στην ομάδα. Καλές σχέσεις έχω με τον Τόμοβιτς και τον Τρισκόφσκι της ΑΕΚ. Μπορώ να πω τα καλύτερα για τον Τόμοβιτς, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Εθνική Σερβίας.

– Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία στην Μπλάμπερν. Όλα ήταν καινούργια, κερδισαμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-3 και έχασε το πρωτάθλημα στα τέρματα από την Μάντσεστερ Σίτι. Απέναντι στις μεγάλες ομάδες παίζαμε καλά. Υποβιβαστήκαμε επειδή δεν είχαμε την ίδια συνέπεια με τις υπόλοιπες. Εφυγα τρέχοντας από την Αγγλία, αν και είχα ακόμα 4 χρόναι συμβόλαιο και ήταν ένα από τα λάθη μου. Ήμουν νέος και ανόητος.

– Δεν ήξερα ότι σκόραρα απέναντι στον Μπέλετς. Μετά από αυτή την πλρηφορία θα του στείλω μήνημα και σε ευχαριστώ για την πλρηφοορία. Δεν ήξερα ότι έπαιζε σε αυτόν τον αγώνα, αυτός το ήξερε και ίσως να το έκρυψε.

– Συνεργάστηκα στην Σαραγόσα με τον Καρσέδο για έξι μήνες. Αντιμετώπισα και τον Γκολντάρ στην Ισπανία. Είναι πολύ καλός προπονητής, καλός επαγγελματίας και άνθρωπος.

– Δύσκολη αντίπαλος είναι η ΑΕΚ. Έπαιξαν διαφορετικά σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Ήταν δύσκολος και σκληρός αγώνας. Συναισθηματικοί αγώνες με την Ομόνοια. Μας το χρωστούσαν από πέρυσι στον Άρη. Πολλοί αγώνες είναι δύσκολοι και είναι δύσκολο να επιλέξω. Αλλά πιστεύω σε εμάς.

– Ίσως ο πιο σημαντικός τίτλος ήταν εκείνος με την Παρτίζαν σε εκείνο το πρωτάθλημα που σκόραρα προς το τέλος. Ο κάθε τίτλος είναι διαφορετικός. Νομίζω αν κερδίσουμε το πρωτάθλημα θα είναι το πιο συναισθηματικό.

– Ο Σίνισα Μιχαϊλοβις ήταν πολύ αγαπητός στη Σερβία. Όλα τα παιδιά τον αγαπούσαν και ήθελαν να σουτάρουν σαν και αυτόν. Ήταν πολύ ντόμπρος άνθρωπος. Είχε μεγάλη καρδιά ως παίκτης και ως άνθρωπος. Όταν ήρθε στην Εθνική ήθελε να φτιάξει μια νέα ομάδα, αλλά μετά τον αποκλεισμό στην προκριματική φάση απολύθηκε. Ήταν μαχητής.Την πρώτη φορά που μπήκε στο νοσοκομείο του στείλαμε όλοι μήνυμα. Έλεγε ότι όλα είναι καλά με τη θεραπεία. Ειμαι πολύ χαρούμενος και είναι τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του.

– Γνωρίζω καλά τους Γκόγκιτς, Μιχαϊλοβιτς και Σάμπουριτς. Γνωρίζω και τον Μίρο, ήταν παίκτης και στην Παρτίζαν. Δεν του συγχωρώ εκείνο το γκολ εναντίον μας. Ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

– Οι οπαδοί ξέρουν καλύτερα από μένα για το ΑΠΟΕΛ. Είναι δύσκολο για εμάς στα εκτός έδρας παιχνίδι που απουσιάζουν. Τους παρακαλώ να μείνουν κοντά μας μέχρι το τέλος. Έγιναν πάρα πολλά φέτος και το ξέρουν καλά