1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Μάικ Ντιν: «Έμεινα έκπληκτος που ο Μαρινάκης κατέβηκε στο γήπεδο, μεγάλο λάθος του διαιτητή»(βίντεο)

Μάικ Ντιν: «Έμεινα έκπληκτος που ο Μαρινάκης κατέβηκε στο γήπεδο, μεγάλο λάθος του διαιτητή»(βίντεο)

By on 3 Μαρτίου, 2024 0 1653 Views

Ο πρώην διαιτητής της Premier League, Μάικ Ντιν, με δηλώσεις του στο Sky Sports σχολίασε την κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο μετά το Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης «έβραζε» μετά την ήττα της Νότιγχαμ Φόρεστ από τη Λίβερπουλ στο «City Ground» και μετά το παιχνίδι κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να εκφράσει τα παράπονα του στον διαιτητή, Πολ Τίρνεϊ.(όπως συνηθίζει στα ελληνικά γήπεδα) Η πλευρά των γηπεδούχων ισχυρίζεται πως μετά τη διακοπή για τραυματισμό του Ιμπραΐμα Κονατέ η μπάλα έπρεπε να τους δοθεί, καθώς ήταν στην κατοχή του Καλούμ Χάντσον Οντόι, όμως ο διαιτητής την έδωσε στους φιλοξενούμενους, στη φάση από την οποία ακολούθησε το γκολ.

Ο πρώην διαιτητής της Premier LeagueΜάικ Ντιν, με δηλώσεις του στο Sky Sports ξεκαθάρισε πως υπάρχει προφανές λάθος του διαιτητή κατά της Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως σχολίασε την κίνηση του ισχυρού άνδρα του κλαμπ να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο.

«Είναι ένα μεγάλο λάθος από τον διαιτητή που τελικά οδηγεί σε γκολ, ο Χάντσον Οντόι είχε ξεκάθαρα την μπάλα και έπρεπε να δοθεί αυτή πίσω στη Νότιγχαμ, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας δεν έπρεπε να εμπλακεί. Ο πρόεδρος της Νότιγχαμ ήταν μέσα στο γήπεδο στο τέλος, δεν θέλουμε να βλέπουμε τέτοια πράγματα. Δεν χρειαζόμαστε τέτοιες σκηνές μετά από ένα παιχνίδι.

Σαφώς η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι αναστατωμένη, αλλά έμεινα έκπληκτος που ο πρόεδρος κατέβηκε στο γήπεδο, αυτό δεν έπρεπε να συμβεί, δεν έπρεπε να είναι στο γήπεδο. Δεν το έχω ξαναδεί στην Premier League», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντιν.