2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΙΝΤΟ: Ήταν παιχνίδι στρατηγικής και τακτικής.Κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα και στην ποιότητα στον τρόπο που αμυνθήκαμε

ΠΙΝΤΟ: Ήταν παιχνίδι στρατηγικής και τακτικής.Κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα και στην ποιότητα στον τρόπο που αμυνθήκαμε

By on 3 Μαρτίου, 2024 0 567 Views

Oι δηλώσεις στη δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο μετά τη νίκη επί της Πάφος FC με 1-0.

«Γενικά και στα δύο ημίχρονα ήταν παιχνίδι στρατηγικής και τακτικής. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι με περισσότερη προσήλωση και αποτελεσματικότητα. Σκοράραμε, υπήρξαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Παίζαμε με έναν ποιοτικό αντίπαλο. Είναι και οι δύο ποιοτικές ομάδες και έτσι θα είναι όλοι οι αγώνες στα πλέι οφ. Θα κρίνονται στις λεπτομέρειες Κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα και στην ποιότητα στον τρόπο που αμυνθήκαμε»

-«Όταν σκοράρεις πρέπει να ξέρεις και πως να κρατάς το αποτέλεσμα. Υπήρξαν περιπτώσεις που υποφέραμε από τέτοιες εξελίξεις όπως π.χ. με την AEΛ. Πρέπει να ξέρεις σε αγώνες που είναι όλα ισορροπημένα όταν τα πάντα θα κριθούν στην λεπτομέρεια. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου για την προσήλωση τους και την αφοσίωση τους στην τακτική μας. Για την πίεση που δεχθήκαμε είναι φυσιολογικό στα τελευταία λεπτά όταν προηγούμασταν. Η ομάδα δεν έκανε όπως θέλω κάποια πράγματα σε εκείνο το σημείο και πρέπει να το δουλέψουμε»

Για τις επιλογές του και για τον Κοσταντίνοφ: «Όλοι όσοι ξεκίνησαν και όλοι όσοι είναι στον πάγκο είναι προσηλωμένοι. Θα δούμε για τον Κοσταντίνοφ αν θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι»