13 Απριλίου, 2024
  • 13 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ Αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εδώ. Ακούσαμε διάφορα απίστευτα, η κατάσταση αυτή δεν είναι εντάξει

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ Αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εδώ. Ακούσαμε διάφορα απίστευτα, η κατάσταση αυτή δεν είναι εντάξει

By on 4 Μαρτίου, 2024 0 714 Views

Οι δηλώσεις στη δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στην ΑΡΕΝΑ.

«Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι γιατί στο τέλος αξίζαμε περισσότερο από όσα πήραμε. Αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ναι στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν όπως έπρεπε και δεν ξεκινήσαμε καλά. Είμαι θυμωμένος για αυτό. Όμως στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλοί και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Σήμερα είχαμε πολλούς παίκτες κλειδιά εκτός που μας έκανε αρκετά δύσκολο το έργο μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Είναι πάντοτε δύσκολο να παίζεις εδώ. Δεν ξέρω τι να πω, πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Ακούσαμε διάφορα όλη η ομάδα και για τους μαύρους παίκτες μας. Απόψε αυτά που άκουσα για την οικογένεια μου δεν ξέρω τι να πω, ήταν απίστευτα πράγματα που άκουσα. Η κατάσταση αυτή δεν είναι εντάξει.Εμείς στο γήπεδο μας δεν κάνουμε τέτοια πράγματα.

Θέλω να πω συγχαρητήρια στη διαιτητική ομάδα ήταν άψογη».