4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΑΤΣΙΝ:Θα ήθελα να μου εξηγήσουν που ήταν το οφσάιντ, θεωρώ ότι ήταν αλλοίωση του αποτελέσματος

ΜΑΤΣΙΝ:Θα ήθελα να μου εξηγήσουν που ήταν το οφσάιντ, θεωρώ ότι ήταν αλλοίωση του αποτελέσματος

By on 8 Μαρτίου, 2024 0 792 Views


Μιλώντας στην Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ στο οποίο η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1, ο προπονητής του Απόλλωνα Πάμπλο Ματσίν μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γκολ του Κρμέντσικ που ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις για οφσάιντ…
“Από τον πάγκο δεν είδαμε κανένα οφσάιντ, είναι αλλοίωση αποτελέσματος και δεν το καταλαβαίνω. Θέλουμε καλύτερες διαιτησίες στα επόμενα παιχνίδια”.

Αργότερα στην διάσκεψη Τύπου ανέφερε:

Το αποτέλεσμα καθορίστηκε από μια λανθασμένη απόφαση. Θα ήθελα να μου εξηγήσουν που ήταν το οφσάιντ, θεωρώ ότι ήταν αλλοίωση του αποτελέσματος. Και από την τηλεόραση που το είδα δεν κατάλαβα που ήταν το οφσάιντ. Θα ήταν δίκαιη η ισοφάριση γιατί ήταν ισορροπημένο παιχνίδι και τα γκολ της ΑΕΛ ήρθαν από δικά μας λάθη. Είναι κρίμα που τέτοιες αμφισβητούμενες φάσεις καθορίζουν αποτελέσματα.

Για τις πολλές αλλαγές: “Οι περισσότερες αλλαγές ήταν αναγκαστικές επειδή έχουμε κάποιους τραυματισμούς αλλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Περιμένω από τους παίκτες να τα δίνουν όλα για να αποδείξουν ότι αξίζουν να παίζουν περισσότερο”.

Για τον Μάρκες και τον τραυματισμό του: “Έχει ένα τραυματισμό στον αστράγαλο που προήλθε απ’ την φάση που έπρεπε να δοθεί πέναλτι αλλά τελικά δόθηκε οφσάιντ. Αυτός ο τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός για αρκετά παιχνίδια. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί ο τραυματισμός του”.