6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Πάμε σε κάθε έδρα να παίξουμε για να κερδίσουμε

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Πάμε σε κάθε έδρα να παίξουμε για να κερδίσουμε

By on 8 Μαρτίου, 2024 0 538 Views

Δηλώσεις παραχώρησε ο Ραν Μπεν Σιμόν ενόψει της 3ης αγωνιστικής κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

Το σχόλιο του: “Είναι άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι. Έχουμε ήδη βάλει ψηλά τον πήχη σχετικά με τις ικανότητές μας και τον τρόπο που προετοιμάζουμε τα παιχνίδια. Η ομάδα μας αποδίδει καλά και πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε. Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας για εμάς στο ΓΣΠ αλλά έχουμε μεγάλη πίστη σε αυτή την ομάδα. Δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε. Αντιδρούμε καλά σε ό,τι μας συνέβη και έχουμε μεγάλη πίστη σε αυτό το κλαμπ”.

Μεγάλη πίστη για ακόμα μια νίκη εκτός έδρας; “Μη με ρωτάτε για νίκες. Πάμε σε κάθε γήπεδο και σε κάθε έδρα να παίξουμε για να κερδίσουμε. Δεν κυνηγάμε φιλοφρονήσεις, είμαστε πολύ ανταγωνιστική ομάδα και νομίζω το αποδεικνύουμε κάθε φορά που παίζουμε στο γήπεδο. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον Άρη για την ομάδα Δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι κρίμα. Δείχνουμε μεγάλη αφοσίωση για τους οπαδούς μας, για τους ανθρώπους του συλλόγου μας και εμπιστεύομαι τόσο πολύ αυτούς τους παίκτες, ότι θα είναι προετοιμασμένοι για αυτά τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για αυτή τη νίκη”.

Τα αγωνιστικά δεδομένα: “Θα δω τι γίνεται με τον Γκιούρτσο και του Φακούντο. Τώρα αρχίζουν να προπονούνται με την ομάδα αλλά κάθε βδομάδα έχουμε ένα καλό ρόστερ για να κερδίσουμε κάθε αγώνα που παίζουμε και δεν μου αρέσει να μιλάω για τους απόντες αλλά για αυτούς που παίζουν. Με κάθε παίκτη που έχουμε στη διάθεσή μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

https://www.instagram.com/reel/C4P1ogcqSN9/?utm_source=ig_web_copy_link